Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sağol abi, küçük bir operasyon geçirdim [emoji4] midemin üzerinde 5cm bir kitle vardı. Mideyi ufalttılar biraz [emoji4]

Bende 5 noktada yara vardı. Sıkı ilaç, dikkatli diyet ile teke düştü. Seninki kötü huylu demekki. Allah şifa versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.06.2016 at 17:29, alpaslan :

Son olarak fiyat hakkındaki görüşlerinizi iletebilir misiniz?

Power beyaz deri için 100.000 power sense b. deri için 104 küsur fiyat verdiler. Uygun mudur biraz daha zorlanır mı?

Sosyal medya pazarlamanın "yaptırım gücü"nü (tüketicinin sosyal medya sayesinde ürün fiyatlarını özelliklerini biliyor olmasından kaynaklanan gücü böyle adlandırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam) kullanmak gerekir.

Selamlar

Alpaslan bey bu fiyatlar 2015 modeli içinmi.

Bursa da aynı fiyatları veriyor,ben siyah deriden yanayım ama kısmet çünkü test aracında gördüm kot rengi koltuğa çıkmış çok kötüydü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.06.2016 at 16:44, alpaslan :

Pek kimse tercih etmemiş ama bence Seramik Grisi ^-^^-^

beyaz almaya gitmiştim bayide seramik griyi  görür görmez benim  renk bu dededim ve arabayı değilde sadece rengi soranların sayısı epey fazla

bence pişman olmazsınız şimdiden hayırlı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 2015 model için. 2016 yok daha ellerinde.

Beyaz koltuk meselesinin ben de çok düşündüm kirlenmesi vs açısından ama bu bir paket ve içinde koltuk ısıtma da var. Açıkçası deri olunca ısıtma da olsun istiyor insan. 

Ben de showroomda gördüm ve işte bu dedim. Gerçekten cok hoş 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 5 noktada yara vardı. Sıkı ilaç, dikkatli diyet ile teke düştü. Seninki kötü huylu demekki. Allah şifa versin.

Sağol abi. benim urlarımın hepsi efendi huyludur :) bunu yıllarca gözden kaçırmışız. Allah denk getirdi de bir endoskopide çıktı. Bir şey dışardan mideye basıyor ; acaba nedir? 5cm kitle. Sonra pata küte ameliyat. Hazır girmişken etrafı da temizlemişler, o yüzden biraz zor toparladım. Yoksa ameliyatşinas adamım. Hacıya dokunmaz :)

Selamlar

Alpaslan bey bu fiyatlar 2015 modeli içinmi.

Bursa da aynı fiyatları veriyor,ben siyah deriden yanayım ama kısmet çünkü test aracında gördüm kot rengi koltuğa çıkmış çok kötüydü.

Sonaxta temizliyorlar bir şey kalmıyor . Siyah kot iz yapıyor

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Bursa  ve Muğla dan hiç beklemediğim bi haber geldi ellerinde hiç cx3 kalmamış.Kapora verme aşamasında bu çok kötü oldu.Power sense siyah deri,navigasyonlu 99000 tl idi.Rica etsem  aklınızda bulunsun belki bildiğiniz bir bayii vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Bursa  ve Muğla dan hiç beklemediğim bi haber geldi ellerinde hiç cx3 kalmamış.Kapora verme aşamasında bu çok kötü oldu.Power sense siyah deri,navigasyonlu 99000 tl idi.Rica etsem  aklınızda bulunsun belki bildiğiniz bir bayii vardır.

Muğla'da power vardı beyaz deri . Sense yok. Elazığ'da vardı sense, beyaz deri o da önceki gün gitti. siz aracı anlaştınız sanıyordum ben :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, fotifoti :

Muğla'da power vardı beyaz deri . Sense yok. Elazığ'da vardı sense, beyaz deri o da önceki gün gitti. siz aracı anlaştınız sanıyordum ben :(

Almadım hocam ya,üzgünüm artık 2016 larda fiyat farkı çok olacak deniyo fiyat vermiyolar.Ne zaman gelir acaba 2016 lar.Sanırsam birebir aynı olacak herşeyi ile, oto galeri lerde var ama fırsatçılık yapıyolar,hani haksızda  değiller aslında konu cx3 olunca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almadım hocam ya,üzgünüm artık 2016 larda fiyat farkı çok olacak deniyo fiyat vermiyolar.Ne zaman gelir acaba 2016 lar.Sanırsam birebir aynı olacak herşeyi ile, oto galeri lerde var ama fırsatçılık yapıyolar,hani haksızda  değiller aslında konu cx3 olunca.

Bilmem öyle denk geldiği için haberim oldu bu modellerden. Ben bayi değilim ama yardımcı olamaya çalışırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, fotifoti :

Bilmem öyle denk geldiği için haberim oldu bu modellerden. Ben bayi değilim ama yardımcı olamaya çalışırım :)

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, platinium :

Power sense siyah deri +Navigasyona 99000 mi dediler?? Beyaz deri paketi 3500 tl 102500 yapar. Navigasyonda dahil. Bana Ankarada verdikleri rakam çok fazla o zaman Navigasyonsuz beyaz deri power sense 104700..>:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatta bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben aralık ayında aldım aracımı o zaman beyaz deri sense yi 104 bin e satıyorlardı navigasyonuz kol dayama siz 2 bin lira zam geldi araçlara şuan güncel fiyatlardan haberim yok ama 99 bin e navigasyon dahilse hemen alın hemen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, mazdago :

Fiyatta bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım ben aralık ayında aldım aracımı o zaman beyaz deri sense yi 104 bin e satıyorlardı navigasyonuz kol dayama siz 2 bin lira zam geldi araçlara şuan güncel fiyatlardan haberim yok ama 99 bin e navigasyon dahilse hemen alın hemen :)

Kapora aşamasında iken acil yurt dışına çıkmam gerekti ayırtamadık da şimdi ellerinde yok bitmiş 2016 modelleri bekliyoruz derler.Şu an mazda inallarda  kırmızı reflex paket var kırmızı 90000tl ye 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, mazdago :

İstanbul damla yi arayın birde geçen önlerinden geçtim kapıda bir suru cx-3 vardi

Damla nın sitesinde sadece honda görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet damla Mazda bayiligini bırakmış ama bugün yine geçtim ordan hala bir suru cx-3 var kapısında onlar ne olcak halen satıyor olabilirler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde merak ettiğim ama bir türlü cevap bulamadığım birşey var bu sahibinden.com da daha 1000 2000 km de en fazlası 6000 km lerde satılık cx-3 ler var bunlardaki amaç nedir alan niye satar hemen??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde merak ettiğim ama bir türlü cevap bulamadığım birşey var bu sahibinden.com da daha 1000 2000 km de en fazlası 6000 km lerde satılık cx-3 ler var bunlardaki amaç nedir alan niye satar hemen??

Her marka model düşük km araç bulabilirsin hocam. Kim niye satıyor ne bilesin :) belki delidir, belki kara para aklıyor, belki işler ters gitti kim bilir ...

200-2000km arasında 1595 ilan buluyor Sahibinden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç satış mağazaları belirli km sonrası araçları satar. Ancak 2000 km'deki araca kaç sürücü binmiştir belli değil. Almamak lazım

Bende ilk 1000-1500 km civarında iken satmayı, cx5 almayı düşündüm. Önceki araç buna göre epey iri idi ( freelander lr 2 ). Ufak olmasına alışamamıştım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...