Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5 dakika önce, asiruzgar70 :

Çok teşekkür ederim ilgin için Burak abi... Malumunuz olduğu üzere insan yıllarının birikimini yatırıyor, hal böyle olunca da kafanızda tilki sürüleri ile geziyorsunuz :)

Çok haklısın, araçlara harcadığımız para ciddi rakamlara ulaştı. Hal böyle olunca da kılı kırk yarmak gerekiyor.

1 dakika önce, Fotifoti :

Çok atan gördüm de 3 ay atan ilk defa gördüm emoji1.png sizin arkadaşınız muhtemelen kıskanıyor. Ben kırmızı renk cx3 ve nazar boncuğu tavsiye edeceğim emoji12.png

Muhtemel sebeplerden biri de budur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha bu arada bu "Yakıt filtresi" ile ilgili bahsedilen kronik problem nedir? Cozulebiliyor mu? Eğer kronik bir problem ise muhtemelen benim su an düşündüğüm araç için de geçerli bir problemdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 yaşında mx5 in deferansiyeli 15-20 günde japonyadan gelebiliyor. Üretimi yıllar önce bitmiş araçların avruoa stoğunda bulunöayan ve uçak kargoyla gelemeyecek kadar büyük kaporta parçaları bile 45 50 günde gelebiliyor. Ebaydan versen daha uzun sürer. Standart ve güncel parçalar bayi stoğunda yoksa 7 günde geliyor zaten...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Eskisehir - Bursa yaptım. Allah ne verdiyse dedim , 225'lik kışlık lastiklerle 7.4 yaktı.

b7bd76b31ccb64587d38cf9241f41a4a.jpg

Merhaba bu menü benim aracımda da var mı acaba? 2015 Mazda Cx5, navigasyon var. Bu kadar ayrıntılı beri ve pusula nasıl aktif oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Cx-3 (Her ne kadar direksiyondan başka değişen birşey göremesem de) siteye eklenmiş. Üzerine 10 bin lira gelmiş. Birde Svp diye bir model gelmiş Power Sense üzerine tam manası nedir bilemiyorum Power Sense üzerine bir 10 binde onun için gelmiş. Şuan en full model 141 Bin lira Power sense 131  :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.04.2017 at 23:15, Fotifoti :

Bugün Eskisehir - Bursa yaptım. Allah ne verdiyse dedim , 225'lik kışlık lastiklerle 7.4 yaktı.

b7bd76b31ccb64587d38cf9241f41a4a.jpg

Gençlere kötü örnek olma :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba bu menü benim aracımda da var mı acaba? 2015 Mazda Cx5, navigasyon var. Bu kadar ayrıntılı beri ve pusula nasıl aktif oluyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eklenti yüklü :)

Ben de başka bir arkadaştan almıştım . Sitede olacaktı
Yeni Cx-3 (Her ne kadar direksiyondan başka değişen birşey göremesem de) siteye eklenmiş. Üzerine 10 bin lira gelmiş. Birde Svp diye bir model gelmiş Power Sense üzerine tam manası nedir bilemiyorum Power Sense üzerine bir 10 binde onun için gelmiş. Şuan en full model 141 Bin lira Power sense 131  [emoji3] 

İçinde güncellemeler var. Ayrıca gvc var, muhtemelen bütün eksikleri kapattılar :( ford kuga baktım doldurdum listeden 177bin tuttu [emoji1]
Gençlere kötü örnek olma :))

Okkko reis bu hız tutkusunun hormonlardan kaynaklandığını söyledi geçen . Ben de çok yavaş gidiyorum bu ara. Bir bakayım dedim bitmiş mi diye, hala varmış biraz :) amacım örnek olmak değil, senin gibi gençler varken bana düşmez :) iyi kaçıyor kerata , nesini beğenmiyorlar anlamıyorum
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okkko reis bu hız tutkusunun hormonlardan kaynaklandığını söyledi geçen . Ben de çok yavaş gidiyorum bu ara. Bir bakayım dedim bitmiş mi diye, hala varmış biraz [emoji4] amacım örnek olmak değil, senin gibi gençler varken bana düşmez [emoji4] iyi kaçıyor kerata , nesini beğenmiyorlar anlamıyorum

Öhöm....
8bd8aebde46da082d756cee67ce9b147.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öhöm....
8bd8aebde46da082d756cee67ce9b147.jpg

Okkko bu hormonun 25-35 yaş arası bittiğini söylemişti :) demek sende bir benjamin buton durumu var abi :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha yeni başladık [emoji4]

50 yaşında tekrar başlıyormuş [emoji1]

1.6 dizel tek kapı fokuslardan daha iyi gittiği doğrudur

Bu aracın gidişine laf edenler her gün ferrari kullanıyor galiba :) herkes ralli pilotu gibi 1-2sn hesabına düşmüş . ben gidişinden gayet memnunum . Özellikle yokuşlarda Torku insanı mutlu ediyor :) hiç nefesi kesilmiyor mübareğin. Biraz daha hızlı olsa virajlarda sorun yaşar, lastikleri 20binde bırakırım gibime geliyor :) böyle tam ayarında
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aşağıdaki tabloyu inceleyince guzuları fazlada zorlamaya gerek olmadığı kanısındayım.

image001.jpg.6f080f0d2f5b21a1468cd55a75873876.jpg

Bu tablo bana pek uymuyor :) yol 1000km olunca mesela saatler fark ediyor [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim yolum senden daha fazla diyebilirim , giderken gözüm kararıyor hızlanıyorum sonra yanımda uyuyan hanıma arkada uyuyan çocuklara gözüm ilişince yavaşlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim yolum senden daha fazla diyebilirim , giderken gözüm kararıyor hızlanıyorum sonra yanımda uyuyan hanıma arkada uyuyan çocuklara gözüm ilişince yavaşlıyorum.

120 yeterli , ceza yemeden yormadan götürüyor :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracın gidişine laf edenler her gün ferrari kullanıyor galiba [emoji4] herkes ralli pilotu gibi 1-2sn hesabına düşmüş . ben gidişinden gayet memnunum . Özellikle yokuşlarda Torku insanı mutlu ediyor [emoji4] hiç nefesi kesilmiyor mübareğin. Biraz daha hızlı olsa virajlarda sorun yaşar, lastikleri 20binde bırakırım gibime geliyor [emoji4] böyle tam ayarında

Yukarıda bana sataşan beyefendi'de ibiza cupra var. Ahlaksızın önde gidenidir. Piste birkaç sefer beraber girdik. Şimdi onunda yaşı kemale erdiği için sağ şeridi tercih ediyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...