Jump to content

Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları

morybaba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim.
3bin küsürde kırmızı aldım ama trakyadan değil. Çorum'dan. Umarım aynı araçtan bahsetmiyorsunuzdur.

Lastik havalarınızı kontrol edin. Zıplatacak kadar sert değil amortisorler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Servet :

Ön arka 33 bende. Sıfır aldığım zaman 40 idi havaları

Ben 36 da kullanıyorum kapıda öyle yazmıyor mu abi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazıyor ama o rakamlar 3 kişiye kadar. Şerbet usta yalnız kurt, kazak erkek olduğu için 33-34 olur. Güzel de olur [emoji1]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Fotifoti :

Yazıyor ama o rakamlar 3 kişiye kadar. Şerbet usta yalnız kurt, kazak erkek olduğu için 33-34 olur. Güzel de olur emoji1.png

Her bir kişiye 1 psi düşürmüş :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pistte 30 ideal oluyor [emoji88]

Yazıyor ama o rakamlar 3 kişiye kadar. Şerbet usta yalnız kurt, kazak erkek olduğu için 33-34 olur. Güzel de olur [emoji1]

Aman beni boş geçme
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.04.2017 at 12:13, Servet :

Yukarıda bana sataşan beyefendi'de ibiza cupra var. Ahlaksızın önde gidenidir. Piste birkaç sefer beraber girdik. Şimdi onunda yaşı kemale erdiği için sağ şeridi tercih ediyor :D

sokakta olmaz piste gel..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazkıklara hava mı bastırdın nitrojen mi abi? 

Direk yurdum havası

Peki [emoji1]

Efferim
sokakta olmaz piste gel..

Senle piste çıkmam. En son subaru sahibi kenarda ağlıyordu...çok acımasızsın
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba, epeydir istediğim cx-3 sensei alıyorum nihayet. iki gündür buranın tamamını okudum :) bir soru ya da sorunum olursa buradan yardımcı olabileceğinizi biliyorum. şimdiden selam ve saygılar.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, SR-71 :

merhaba, epeydir istediğim cx-3 sensei alıyorum nihayet. iki gündür buranın tamamını okudum :) bir soru ya da sorunum olursa buradan yardımcı olabileceğinizi biliyorum. şimdiden selam ve saygılar.

Hayırlı olsun her ne kadar CX-3 kullananlar kadar olmasa bile  bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, SR-71 :

Hayırlı olsun, biz mazdacılar dost canlısıyızdır , yardım ederiz affetmeyiz :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, SR-71 :

hayırlı olsun gule gule kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler. 2015, 8500 km de cx-3 sensei aldım bugün. merser'de kapak değişimi önceden yapılmış. komple yakıt filtre ünitesi değişimi istediğimizde yapılıyor diye anladım, öyle midir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler. 2015, 8500 km de cx-3 sensei aldım bugün. merser'de kapak değişimi önceden yapılmış. komple yakıt filtre ünitesi değişimi istediğimizde yapılıyor diye anladım, öyle midir?

Servise gittiğinizde eğer değişim varsa sistemde yaparlar . Sıcakta sorun çıkarmaz zaten. Bakımda sorarsınız
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar

2015.  cx3 müzün bu yaz ilk defa klima soğutmada açalım dedik ama soğutma yapmadı.Servise gitmeden bizim yapabileceğimiz bir şey varmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar
2015.  cx3 müzün bu yaz ilk defa klima soğutmada açalım dedik ama soğutma yapmadı.Servise gitmeden bizim yapabileceğimiz bir şey varmı.

En soğuğa alın , klima hızını autodan en hızlıya alın , hava yönlendirmeyi autodan aşağı/yukarı yapıp dener misiniz? Eğer seçtiğiniz sıcaklık iç sıcaklık ile çok fark etmemişse soğutmaz. Soğutmasına gerek olmadığını düşünür çünkü :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, platinium :

İlk fırsatta deneyip paylaşırım.

Fotifoti maalesef dediğiniz şekilde yaptım bi değişiklik olmadı.Sadece biraz serinlik üflüyor o kadar yani klima soğuğu değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...