Jump to content

2. Nesil Mazda 6 Vites Topuzu

kutluhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar tekrar merhaba.
Aracımın vites topuzu deforme oldu gözüme hoş gözükmüyor ve derisinde 25 kuruş büyüklüğünde bir deliğe sahip. Hem derisini hemde topuzunu değiştirmek istiyorum . Nereden temin edebilirim veya alternatif  bir taktik var mıdır ? şimdiden teşekürler. 

sdfhrethseth.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay'de gezinirken Mazda3 için değişik vites topuzları görmüştüm. Ben denemedim ama topuz ile vites kolu birbirinden ayrılabiliyor sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anda tapatalktan bağlı olduğum için fotoğrafları göremiyorum.

Ama alternatif olarak deri kaplama önerebilirim. Forumda yaptıranlar var. Direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni kaplatanlar var. Kırmızı spor dikişle çok şık duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay'de gezinirken Mazda3 için değişik vites topuzları görmüştüm. Ben denemedim ama topuz ile vites kolu birbirinden ayrılabiliyor sanıyorum.

ebay den daha önce alışveriş yaptım ve ürün gümrüğe takıldı o yüzden ebay e sıcak bakmıyorum . 400 $ ım yalan oldu ve uzun bi süreç. Antalyadayım. burdaki çıkmacılarda da yok malesef. çalıştığınız bildiğiniz bi çıkmacı falan varsa onunla irtibata geçmek çok daha mantıklı geliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

400 dolar tutarında bir malzemeyi getirtmek zaten pek mantıklı değil. 75 usd'yi aşmadığınız sürece bir sıkıntı çıkmayacaktır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

400 dolar tutarında bir malzemeyi getirtmek zaten pek mantıklı değil. 75 usd'yi aşmadığınız sürece bir sıkıntı çıkmayacaktır

cahildim ebay in fiyatlarına kandım :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...