Jump to content

323 Familia 1.8 Distribütör ve Buji Kablosu Değişimi Sonucu Oluşan Performans Kaybı

alekofs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

orijinal olmayan parçalar kullandım ama bu kadar da düşme beklemiyordum açıkçası. alt devirler berbat 3000 devirin altında araç Toros gibi yardım ederseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu konuları bir incelemenizi öneririm. Gerçi Distribütör konusuna Şubat ayında yazmışsınız, değiştirmeyi düşünüyorum diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuların tamamını okudum ilginize tsk ederim. bozuk distribütör buji kablolarınıda bozarmı? aklımda ki deli sorulardan biri bu çünkü kablolarım bozuk distribütörle 5 ay kullanıldı. bu sürede bozuk distribütör kablolarımıda bozmuşmudur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu konuların tamamını okudum ilginize tsk ederim. bozuk distribütör buji kablolarınıda bozarmı? aklımda ki deli sorulardan biri bu çünkü kablolarım bozuk distribütörle 5 ay kullanıldı. bu sürede bozuk distribütör kablolarımıda bozmuşmudur.

@fotifoti ve @M.E.G arkadaşlar. @alekofs arkadaşımıza önereceğiniz bir usta-servis  var mıdır Elazığ'da ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.11.2015 11:28:08, İlhan :

@fotifoti ve @M.E.G arkadaşlar. @alekofs arkadaşımıza önereceğiniz bir usta-servis  var mıdır Elazığ'da ?

Benim Elazığ ile tek bağlantım Citroen servisiydi abi :D Bu arada tapatalk da bildirim gelmiyor @M.E.G.yazdığında abi siteye girince gördüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...