Jump to content

Mazda CX-3 Krom Ön Izgara

mehmete
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

Acaba mazdalardan ve özellikle cx-3 lerde krom ön ızgara uygulaması olabiliyor mu? bununla ilgili bilgisi olan va mı? bu dizayna krom ızgara veya en azından krom renginin yakısacağını dusunuyorum. Fikir ve görüşleriniz nedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, mehmete :

Merhaba,

Acaba mazdalardan ve özellikle cx-3 lerde krom ön ızgara uygulaması olabiliyor mu? bununla ilgili bilgisi olan va mı? bu dizayna krom ızgara veya en azından krom renginin yakısacağını dusunuyorum. Fikir ve görüşleriniz nedi

İstediğiniz bu tarz bir şey mi ? Fotoğrafta ki araç Cx-5 sadece görüntü-bilgi amaçlı paylaşımım bu arada.

776482181_147.jpg

s-l225.jpg

CX-5_2016_grille.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, mehmete :

Merhaba,

Ön ızgaranız orijinal şekliyle iyi bence. Bu krom ürünler çok parlak değil mi sizce de? Mesela ilhan abinin fotoğrafları baz alırsak CX-5'e hiç yakışmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Ön ızgaranız orijinal şekliyle iyi bence. Bu krom ürünler çok parlak değil mi sizce de? Mesela ilhan abinin fotoğrafları baz alırsak CX-5'e hiç yakışmamış.

+1

Aynen bende kendi paylaştıklarımın hiç birisini beğenmedim. Araç kırmızı olunca, siyah panjur en güzeli bence. 

Araç beyaz renk veya bir başka açık renk olsaydı. ön panjurda kırmızı şerit şeklinde bir çizgi-vurgu ama güzel olabilirdi. 

Ama şu haliyle kromu hiç yakıştıramıyorum ben. Tabi bu zevk meselesidir. Malum zevkler ve renkler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
19 dakika önce, mehmete :

çok tesekkurler paylasımlar için, benim de fikrim değisti fotografları gördükten sonra.

Şahsen isabetli karar. Fakat farklı alternatifler düşünebilirsiniz, illahi panjurla ilgili bir değişiklik yapmak istiyorsanız. Örneğin Plast Dip ile görsel değişikliğe gidebilirsiniz. Ama aracınız kırmızı olduğu için, çok fazla renk alternatifiniz yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...