Jump to content

Mazda CX-3 Modifiye Parçaları (Sürekli Güncellenecek)

EfeAksoy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, 

Mazda CX3 e ait OEM ve Aftermarket tüm modifiye parçalarını ve işlemlerini bu konuda topluyorum.

Parçalar ve uygulama görselleri sürekli güncellenecek olup, parçaları temin edebileceğiniz linkleri de paylaşacağım.

Zaten OEM olarak alacağınız tek bir yer var; Mazda Bayiniz :) Onun için de http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda-cx-3/2015-02/ linkine tıklamanız yeterli.

Aftermarket olarak bugün size 3 paylaşım yapıyorum.

Bunlardan ilki Japon modifiye firması DAMD'nin Mazda CX3 için ürettiği ve bence cidden şık ve agresif görünen bir body kit. Tabi jant ve alçaltılmış süspansiyonla çok daha iyi duruyor...Kasım itibariyle seri üretime geçilecek ve fiyatları açıklanacak olarak belirtilmesine rağmen henüz bir resmi açıklama gelmedi firmadan..

Temin edebileceğiniz link: http://www.nengun.com/damd/

Görseller:

DAMD Mazda CX-3-01

DAMD Mazda CX-3-02

İkinci sırada OEM ama Aftermarket olan ve çok sportif duran Racing Concept var... Bu araç aslında AU ve USA (Avustralya ve Kuzey Amerika pazarı için çıktı. Parçalarını temin edemeyebilirsiniz.

Görseller:

Mazda CX-3 Racing Concept

2015TokyoAutosalonKnightSportsMazdaCX3Fr

816583.jpg

mazda-cx-3-racing-concept-0046-850x566.j

Bugünün son paylaşımı ise bence çok şık olmayan, fibercide yaptırılmış gibi görünen AutoExe firmasının body kiti... Ben açıkçası buna para vermezdim..

Temin edebileceğiniz link: http://www.autoexe.co.jp/english.html

Görseller:

mazda-cx-3-tuned-by-autoexe-looks-like-a  

Mazda-CX-3-by-AutoExe-02.jpg

Bugünlük bu kadar...Neyse haydi bir de bonus vereyim...

Aftermarket olarak siz de coilover veya airride süspansiyon uygulayabilirsiniz...Tıpkı bu görsellerdeki CX3 gibi...

Jant ise Lowenhart LV5...

mazda-cx-3-air-runner-lowered-on-lowenha

mazda-cx-3-air-runner-lowered-on-lowenha

Yeni paylaşımlarda görüşmek üzere sevgili CX3'cüler ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17.11.2015 15:31:35, s.halilduru :

Efe getirebiliyor musun ? :D

Getiririz, en kötü yaptırırız tasarımcımız var abi ;)

17.11.2015 15:49:08, İlhan :

@EfeAksoyMazda Cx-3 hariç her şeyi getirebilir. :D 

gidip 2.2 dizel otomatik panaromik tavan 6 SW yi alıp gelecem sonunda PL den, az kaldı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

2. Bodykite sarmış durumdayım :) biraz uzun sürecek toplaması ama jantlar hariç tüm parçalar ve çıkartmalar bayiden temin edilebiliyor :)  mesela en sevdiğim bayi olan Muğla bayisinden :D 

Aracı alçaltma konusunda ise kitapçıkta uyarı vardı. Mrcc düzgün çalışmayabilir yazıyordu. Yayları anca Mazda çıkarır yazılıma eklerse düşünürüm :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Cx3 için krom cam çıtası edinebileceğimiz biyer varmidir acaba ve aranizda bunu yaptirmiş olan görselini buraya ekleyebilecek olan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar camlar için yağmurluk satan bir siteye veya mağzaya denk geldiniz mi yardımcı olurmusunuz

Camın su tutması sorunu icin diyorsan film çektirmek lazım cama. Ama
Kapıyı sökmek gerekiyor mu bilemedim, bir fırsatını bulunca yaptıracağım ben de . Su tutuyor ve görüşü çok Bozuyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Selam Arkadaşlar,Benim Kısrağı bu hale getirmem için extra hangi parçaları almam gerekiyor?Değerli mazda doğayenleri bir liste yaparlarsa çok sevinirim.Özellikle cant çevresindeki kırmızılar ve kırmızı diskler...

cx3-front-ts-1512220807025330-1.jpg

cx3-rear-ts-1512220807026730-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam Arkadaşlar,Benim Kısrağı bu hale getirmem için extra hangi parçaları almam gerekiyor?Değerli mazda doğayenleri bir liste yaparlarsa çok sevinirim.Özellikle cant çevresindeki kırmızılar ve kırmızı diskler...
cx3-front-ts-1512220807025330-1.thumb.jpg.7feb40b8d9189253c30a4e9170bc5198.jpg
cx3-rear-ts-1512220807026730-1.thumb.jpg.b7c120c5cf1570c93d60335a397aaecc.jpg

Mazda'nın sitesinde aksesuarlar kısmında kalıver hariç bulabilirsin . Servis sipariş üzerine getirir . Kaliperler de boyatılır.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
13.11.2015 at 15:52, EfeAksoy :

Konuyu tekrardan hortlatıyorum ama aşağıdaki görsellerdeki cam rüzgarlığı TR'de nereden temin edebilirim?

Görseller:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...