Jump to content

Mazda RX - 8 Sağ / Sol Ayna Kapanma Farklılığı

Revivo73
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi unutmusum yeni çektim videoyu... surucu tarafı ayna sıfır kapanmıyor.. sendekıde bu sekılde sanırım.. ıkımızdede aynı sorun olması ılgınc :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Revivo73

21

• qwertykam

6

• Katil Balina

4

• emekli

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bir saat önce, qwertykam :

Abi unutmusum yeni çektim videoyu... surucu tarafı ayna sıfır kapanmıyor.. sendekıde bu sekılde sanırım.. ıkımızdede aynı sorun olması ılgınc :)

Tam benim de aynen böyle sağ tam paralel kapanıyor, sol eğik şekilde kapanıyor. Yani sağdan bakınca RX-8, soldan bakınca Fiesta .) .) .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, revivo73 :

Tam benim de aynen böyle sağ tam paralel kapanıyor, sol eğik şekilde kapanıyor. Yani sağdan bakınca RX-8, soldan bakınca Fiesta .) .) .)

bu arada abı benım ılk arabamda fıestaydı.. onuda severdım ılk goz agrım :) sonra ford b max oda super aractı... buda 3. aracım rx8 fıesta dedınde aklıma geldı :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiesta'yı ben de severdim, kaymak gibi gider ve şahane yol tutardı 2008'de çok isabetli makyaj da yapılmıştı ancak ne var ki tipten kaybediyordu fakat ona rağmen, sokak serserilerinin hedefi oluyordu, benim Fiesta kapı üstü tavana bir güzel yumruk, sürücü aynasına da (önceki msj belirttiğim gibi) tersten bir darbe ile kırdılar ki onun da parçası Japon kadar pahalı ve boyası da zor tutturulan cinstendi yani RX-8'e geçtikten sonra pek o kadar özlemiom

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...