Jump to content

3.Nesil Mazda 3 2014-2015 Modelleri Arası Farklar

61kdeniz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@anilcanatan kardeşim meraba...

Oncelikle aracin leaving home ozelligi her daim acik diye hatirliyorum sadece far kolunda bi konuma getirmen gerekiyor... Follow me home ise sure olarak ayarlanabiliyor 15 sn 30sn gibi gibi tabi bunun icinde kombin gerekli...

Oncelikle arac menuSunden ayarlarda aydinlatmanin icinde leaving ve follow seceneğini goreceksin... 

Follow icin stop etmis aracin fari auto ve diger iki secenektede (ikili far ve tek far simgesinde) olsa devreye sokmak icin selektör çekip birakiyosun ve farlar ayarladigin sure kadar yanmaya basliyo inip kitlesen bile... Yanliz bu followda bir tek mercek yaniyor.. yuvarlak mercek farin sagindaki ve solundaki ince gunduz led cizgiler yanmiyor ve arka ledlerde yanmiyor... Ama leaving yani uzaktayken araci kumandadan actiginizda arka ledler, ön ledler ve mercekte yaniyor.. ilginctir.. gonul followunda leaving gibi sekilli heryerinin yanmasini isterdi... Leaving icinde arabadan inmeden far kolunun en sonundaki secenekte kalmasi lazimki araca donerken uzaktan acma tusuna bastiginda leaving devreye girsin.. en gerideki konum dedigim en sondaki sekil olarak birtane far sekli olan.. auto yada iki far sekli olan simge degil..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, alpqla :

Oncelikle aracin leaving home ozelligi her daim acik diye hatirliyorum sadece far kolunda bi konuma getirmen gerekiyor... Follow me home ise sure olarak ayarlanabiliyor 15 sn 30sn gibi gibi tabi bunun icinde kombin gerekli...

Oncelikle arac menuSunden ayarlarda aydinlatmanin icinde leaving ve follow seceneğini goreceksin... 

Follow icin stop etmis aracin fari auto ve diger iki secenektede (ikili far ve tek far simgesinde) olsa devreye sokmak icin selektör çekip birakiyosun ve farlar ayarladigin sure kadar yanmaya basliyo inip kitlesen bile... Yanliz bu followda bir tek mercek yaniyor.. yuvarlak mercek farin sagindaki ve solundaki ince gunduz led cizgiler yanmiyor ve arka ledlerde yanmiyor... Ama leaving yani uzaktayken araci kumandadan actiginizda arka ledler, ön ledler ve mercekte yaniyor.. ilginctir.. gonul followunda leaving gibi sekilli heryerinin yanmasini isterdi... Leaving icinde arabadan inmeden far kolunun en sonundaki secenekte kalmasi lazimki araca donerken uzaktan acma tusuna bastiginda leaving devreye girsin.. en gerideki konum dedigim en sondaki sekil olarak birtane far sekli olan.. auto yada iki far sekli olan simge degil..

Çok teşekkür ederim bilgi için bu akşam deneyip yarın yorum yazacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, alpqla :

Ve nihayetinde merakla beklenen kesin yanıt geldi. Teşekkürler bilgilendirme için. Şu ana kadar çünkü tamamen varsayımlarla konuşuyorduk. Bu bilgi iyi oldu.

2014 modellerde bu özellik yok o zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, xanatoliax :

bana niye inanmıyorsunuz gözümle gördüm diyorum :):):):)

İnanmama durumu yok.  Söz konusu sistem hangi donanım, paket, model yılında vs var. Sonra varsa nasıl devreye girip çalışıyor merakı var. Forumlarda bu yüzden var. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:)

Bir saat önce, İlhan :

İnanmama durumu yok.  Söz konusu sistem hangi donanım, paket, model yılında vs var. Sonra varsa nasıl devreye girip çalışıyor merakı var. Forumlarda bu yüzden var. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, xanatoliax :

bana niye inanmıyorsunuz gözümle gördüm diyorum :):):):)

Estağfurullah. Muğlak bir bilgi vardı netleştirmek istedik . Akşam da ben daha net hale getireceğim:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araç 2015 ocak çıkışlı 2014 model , bende yok mesela . Mevzu yazılımsal mı donanım olarak eklenebilir mi onuda araştırmak istiyorum ama makul bir kaynağa ulaşamadım .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu akşam 0 (yazıyla "sıfffır") derece soğukta üşenmedim bu özelliğe baktım.

Şimdi öncelikle; 1) Ben aracımı Ağustos 2015'te aldım. Aracımın 2014 model olma ihitmali nedir? Tam olarak fabrika çıkışına nereden bakabiliyordum acaba?

2) Ortadaki ekranın ayarlar kısmında hiç bir "Leaving Home" ya da "Follow Home" gibi bir ayar vs. yer almamakta.

3) Tüm bunlara rağmen tüm denemelerim sonuçsuz kalarak, ne araçtan inerken yaptığım selektörler ne de araç kilitliyken yaptığım denemeler sonuç verdi. Far kolunda OFF, AUTO, Park ve Far modları var. Hepsini tek tek deneyerek aracı kilitledim ve uzakta durarak kumandadan kapı açma düğmesine bastım. Hiç biri sonuç vermedi. Yine tüm modları tek tek deneyerek aracın içinde selektör yaptım, sonuç vermedi.

Bendeki durum bu. Eğer bu özellik için 2015'lerde var diyorsanız, sanırım benim araç 2014. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Devrim Babacan :

Ben aracımı Ağustos 2015'te aldım. Aracımın 2014 model olma ihitmali nedir? Tam olarak fabrika çıkışına nereden bakabiliyordum acaba?

Aşağıdaki linkte @Canuck paylaşmış.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...