Jump to content

2000 Model Mazda 323'te Airbag Var mı?

Carizmatik_34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 dakika önce, 67bulent1976 :

airbag yok.kliması var gözüküyor sol fanın yanında AC yazısı var.

Teşekkür ederim efendim

AC yazısı neyi ifade ediyor acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Carizmatik_34 :

Teşekkür ederim efendim

AC yazısı neyi ifade ediyor acaba

air conditioner yani klimayı ifade eder

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
22 Kasım 2015 at 15:23, 67bulent1976 :

air conditioner yani klimayı ifade eder

21 Kasım 2015 at 23:21, Carizmatik_34 :

S.a
Ustalarım merak ettim 2000 model bu araçta airbag varmıdır ?

Edit: glx modelinde abs ve klima var

323.jpg

mazda 323s.jpg

Air bag yok bu arabada klimada yok gib,i bende 99 model vardı ac tusu vardı ama basılmıyordu tusa , tabı suan örnekle yola cıktım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ozgurlukyolda :

Air bag yok bu arabada klimada yok gib,i bende 99 model vardı ac tusu vardı ama basılmıyordu tusa , tabı suan örnekle yola cıktım :)

klima var ustam araçta 
iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın opsiyonuna kalmış bir durum. Ben 2 farklı 99 model 323 kullanmıştım ilk aldığım GLX donanımlıydı, sadece Klima vardı ve başka hiçbir donanım yoktu, 1.5  90 Beygir manuel' di, otoyolda gitmek, sollama yapmak, rampa çıkmak tam bir zulümdü, gitmiyordu araba.  

Standart olarak sunulan 4 cam otomatik, aynalar elektrikli  donanımı hepsinde var zaten.

İkinci aldığım GT donanımlıydı 1.8 manuel 'di normal 1.8 lerden farklı olarak 115 değil 130 beygirdi, ABS, TCS , 4 Hava Yastığı, Orjinal 15 İnch alaşım jantlar, Direksiyondan kumandalı radyo, Yol bilgisayarı, Klima, Deri direksiyon, Sis Farları, Koyu lacivert renkti, gövde renginde taban halısı, gövde rengi kadife iç döşemeleri vardı. Ayrıca kullanma kılavuzundaki çizimlere göre yan hava yastıkları koltuktan hem öne hemde yukarı doğru şişip ön tarafta oturanlar için hem yan hemde perde hava yastığı görevi gören cins yastıklardandı. Çok acayip güzel bir gidişi vardı sadece, ne 136 beygir 626 , nede 147 beygir mazda 6 , nede 120 beygir yeni 3 onun gibi gitmiyor, sadece 1115 kilo ve 130 beygir olduğu için deli fişek gibi gidiyordu.  Hala daha özlüyorum :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...