Jump to content

Lantis Double Din Teyp Yer Ayarlaması

mehcker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar mazda lantis aracımda ekte bulunan resimdeki gibi teyp bölümü var, ancak ben double din teyp takmak istiyorum, bu aşamada ne yapmam lazım, daha önce double din teyp takan oldumu? Mantık olarak küllük ve çakmak girişini sökmek gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden

cb558380b7195d23ec65d0120aa42656.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vayy merabaa :) mehcker bey bnde 91 model 626 aracıma double teyp takacağım..Sizinde dediğiniz gibiküllük ve çakmaklık kesilip atılacak(Çünkü arkası dolu ve double teyp girmez oraya)Temiz,titiz bir işçilik ister.. Ayrıca orayı kessen sonra yerleştrsen bile cok aşağıda kalır,kullanışsız olur..Ne arkadakilere yar olur ne sana :)Bana kalırsa sen şu teyplere bak derim.. Benim küllük teybin üstünde olduğu için bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu kesip biçme işine başlayacağım..Benim proje de teyp 1 din daha yukarı cıkmış olacak hem daha görsel daha güzel olacak..Yine işlemler aşamasında haberleşiriz :)  İyi formlar :) 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/piranha-encore-x-type-7-fm-usb-sd-mp5-player-194830039

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, double din teybi taktım, muhteşem oldu, işçilik güvendiğim bi ses sistemci vardı, muhteşem oldu :) resimler gelecek birazdan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.11.2015 19:59:12, mehcker :

Merhaba, double din teybi taktım, muhteşem oldu, işçilik güvendiğim bi ses sistemci vardı, muhteşem oldu :) resimler gelecek birazdan :)

34 dakika önce, Ömer626 :

Merakla ve heyecanla bekliyoruz resimleri :) 

Bekliyoruz :D

ytimeshot2og.gif

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.11.2015 19:59:12, mehcker :

Konunun başında çaresiz bekliyorum
bekliyorum ama yükleyecek biliyorum,
yüreğim diyor ki boşuna bekleme
yüklemez gururundan formu çok sevse de
herşeye sahip olabilirsin ama
Formumuz servettir bilmelisin

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atacaktım daha önce ama geçen gün ne yazıkki yağ yakma ve üst kapak contası sorunu ile karşılaşınca atamadım :( kursağımızda kaldı ses sistemi :( gören diyor nasıl ses sistemi öyle, ooo nasıl araba öyle, diye diye nazar değdi :(

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
02.12.2015 at 19:21, mehcker :

Atacaktım daha önce ama geçen gün ne yazıkki yağ yakma ve üst kapak contası sorunu ile karşılaşınca atamadım :( kursağımızda kaldı ses sistemi :( gören diyor nasıl ses sistemi öyle, ooo nasıl araba öyle, diye diye nazar değdi :(

Çok geçmiş olsun,ben de 1 yıl evvel motor yaptırtmıştım gerçekten can sıkıcı bir durum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...