Jump to content

Veda Mektubum

rockhount
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vay arkadas Mavi Boncugumu sattiktan sonra bende böyle hissetmistim kendimi. Sütü dökülmüş kedi gibi oldum. Cevremdekiler Mazda dan sonra psikolojisi bozuldu bunun diyorlar. Bunda espri niteliği de yok aslında.

Pusudayim.

Tebrik ederim cok hosuma gitti yaziniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanıza, eğer benim gibi hissediyorsanız sevgilinize iyi bakın.Biz daha ayrılmadık ama o gün geldiğinde daha fazla anlayacağım hayatımdaki yerini.Hala dua ediyorum, belki bir mucize olur diye :-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yeni mazdacı oldum bu kısa sürede bu ruh bedenime işedi bile. O yüzden aracımı satma düşüncesi bile adamı üzüyor.  rockhount kardeşim inş en yakın zaman yeni mazda 3 sahibi olursun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu başlığı okuyan ve samimiyetime inanan tüm Mazda tutkunu kardeşlerimden ve abilerimden tek ricam lütfen bir kere de olsa sizde kara kuzum ve benim için dua edin. Rabbimin hikmeti sonsuzdur.Belki sizlerden birinden gelecek bir dua katında karşılık bulur ve o mucize gerçek olur.Biliyorum sonuçta bir araba bu kadar üzülmenin gereği yok diyorsunuz belki ama kara kuzum benim için aileden birisi  gibi ve ondan bu şekilde ayrılacak olmak gerçekten çok acı verici oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

acınız acımızdır. ama emin olun ki sevdik gitmedikçe sevdik gelmiyor. bugün siyahı için üzülürken yarın beyazı için sevinebilirsiniz. bende yıllar önce arabamı alırken babamın inadını kırıp mazda alamamıştım. sonra mazda alma imkanım oldu baba olacağımı öğrendim ve maddi olarak kendimi zorlamamak için almadım. belki bir iki yıl daha bekleyeceğim ama oğluma en güzelinden alacağım. biraz sabır gösterince hepsi oluyor.

umarım en kısa sürede kuzunuza  kavuşursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

1 sene önce 02.01.2015 tarihinde 2003 de aldıgımız 1999 model mazda 323 ümden ayrıldım, mahalleye ilk gelişini hatırlıyorum 4 yaşında araba 23.000 km de gıcır gıcır ilk aşık oluşum içine oturuşum ona sarılışım kollayışım ve malesef 02.01.2015 tarihinde geçirdigim kaza ile satmamız gereken bir aracımız vardı. her pazar sabahı erkenden kalkar kapının onune ceker yıkar parlatırdım ona gözüm gibi bakardım ehliyetim olmadıgında içine oturup şarkı dinlerdim direksiyonla oynardım ehliyeti aldıktan sonra 2012 yılında benım onu sevdıgım kadar onunda benı sevdıgını anladım abinin dedigi gibi ne almanlar ne fransızlar hiç birisine geçit vermiyordu cok sevıyordum aracımı he bu arada benım mavı kuzumla cok anım gectı hem kucukluk donemımde hem ehliyeti aldıktan sonraki donemımde yalan soylemeyecegım suan bunları yazarken gozlerım doldu ınanın kı cunku ben mavı kuzumla araba yıkamayı ogrendım, araba surmeyı ogrendım arabaya dair herseyı mavı kuzumla ogrendım, parçası pahalıymıs cok yakarmıs falan filan inanın umrumda degil 12 sene boyunca 1 kere olsun yolda bırakmadı 1 kere olsun bizi uzmedı , az yakmasını istiyorsan baska araba al fakat arabayamı biniyorsun at arabasınamı o farkı hıssedemezsın , mazda demek ayrıcalık demek az yaksın cok yaksın bana sürüş zevkini verdigi sürece ben her daim tek söyleyecegim şey MAZDA 

Mazdamı son görüşüm bu kazadan sonra satıldı.

IMG_5578.JPG

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Mazda41 :

Hocam kac kilometreyle vurdunuz ki boyle oldu

en fazla 40 45 km hızdaydım, karşı taraf yokuş aşagı ınıyordu tahmınımce hızı 60 70 vardır ve karşı araç fiat dobloydu kafa kafaya çapışma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Mazda41 :

Allah korumus hocam hava yastigi varmiydi

evet Allah korudu verilmiş sadakamız varmış , malesef hava yastıgı yoktu bizi kurtaran emniyet kemeri oldu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Mazda41 :

Hocam kac kilometreyle vurdunuz ki boyle oldu

Bu durumda Euro NCap Çarpışma test videolarında ki o darma dağın olan otomobillerin hızını size hiç söylemeyelim. Mazallah değil Mazda, otomobillerin hepsinden soğursunuz. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Ozgurlukyolda :

evet Allah korudu verilmiş sadakamız varmış , malesef hava yastıgı yoktu bizi kurtaran emniyet kemeri oldu. 

+ Şase sağlamlığı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...