Jump to content

Siparişler geldi (1.Nesil Mazda 3)

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

27 dakika önce, spade35 :

Evet ikisini de aldım. Hoparlörlerin montajlarını kendim yaptım ebatlarıyla ve montajıyla alakalı bir sorun olmadı. Ses kalitesi de çok başarılı.

Montajla ilgili konum;

Araç içi kamera montajını da kendim yaptım çakmaklıktan sürekli enerjili bir kamera. 1080P'ye kadar çekim yapabiliyor. Gündüz ve gece çekimi başarılı.

64GB hafıza kartı ile kullanıyorum, 720P ile çekim yaparsa kaydederken 352 MB'lık parçalar halinde kaydediyor, 1080P ile çekim yaparsanız 700MB'lık parçalar halinde kart içine MOV formatında kaydediyor. Opsiyonel olarak GPS aparatı ile harita üzerinden takip ve izleme var. (Ben gerekli görmediğim için almadım) Boyut olarak gayet küçük dışardan çok dikkat etmezseniz göremiyorsunuz, açı ayarlı lensi var. Üzerindeki mikrofondan ister sesli, ister sessiz kayıt yapabiliyorsunuz, Ekranını sürekli açık yada ekran koruyucu şeklinde bir süre sonra kapatabiliyorsunuz. Ani frenlerde ve anormal hareketlerde ekran açılıyor (G-Sensor) Aşağıda verdiğim linkte örnek videolar var eğer isterseniz ben kendi çekimlerimden de paylaşabilirim...

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html

Bende 2. nesil mazda 3 var 2010 model. Kapı hoparlörünün biri patlak. Sizin aldığınız uyumulumu bilmiyorum benim araca.

Servise sordum 200 tlye yakın fiyat istedi.

İnternettten hoparlör değişim videolarını izledim komple kapının iç plastiğini söküyor biraz zahmetli gibi geldi. Sizde de aynımı kapı plastiğini söktünüz mü?

Bir sorum daha olacak. bu sitelerden yapılan alış verişte bu ürünler gümrükte falan sorun çıkarmıyormu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hoparlör seçerken yabancı bir siteden yararlandım farklı yerlerden de bilgiyi teyit ettim. Ben kendi aracımda 2 vida söktüm sonrasında döşemeyi tırnaklarından çekerek açtım başka birşey yapmadım ama 2.Nesillerde nasıl tam bilmiyorum nette videoları olabilir bakmak lazım...

Yurtdışı sitelerden 75Euro'ya kadar olan ürünlerden gümrük vergi almıyor. getirdiğiniz şey içki,tütün vs.  gibi yasaklı ürünler değilse sorun çıkmaz. Ancak 75-1500 euro arasına kargo hariç sadece ürün fiyatı üzerinden AB ülkelerinden %18, diğer ülkelerden ( ABD, Çin, vb. Uzakdoğu) ülkelerinden %20 vergi alınıyor.

Sizin aracın ön ve arka kapı hoparlörlerinin boyutları 6"x8" olarak geçen oval hoparlör. Değişim için de aşağıdaki video yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Adamın söküm yaptığı kiti de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Auto-Car-Radio-Panel-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Kit-Repair/32676239405.html?spm=2114.01010208.3.28.DbP61V&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_405_404_507_10032_10040,searchweb201603_2&btsid=ce0f951c-b52b-4c98-b679-8e0a11fb5fee

Servis sadece bir hoparlör değişimi için mi 200 TL istedi onu anlamadım !!

Ama eğer alırım kendim yaparım derseniz benim aracıma aldığım aynı hoparlörü Türkiyede Baykal Elektronik diye bir firma satıyor. Şu an amazon.com'daki fiyat ile aynı. Eğer benim aldığım gibiyse bu fiyata 2 adet hoparlör çıkıyor.

http://shop.baykalelektronik.com.tr/S-6802?search=6802

Detayını firmaya sorup alabilirsiniz, eğer İzmir'de olsaydı montajını beraber yapabilirdik :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, spade35 :

Ben hoparlör seçerken yabancı bir siteden yararlandım farklı yerlerden de bilgiyi teyit ettim. Ben kendi aracımda 2 vida söktüm sonrasında döşemeyi tırnaklarından çekerek açtım başka birşey yapmadım ama 2.Nesillerde nasıl tam bilmiyorum nette videoları olabilir bakmak lazım...

Yurtdışı sitelerden 75Euro'ya kadar olan ürünlerden gümrük vergi almıyor. getirdiğiniz şey içki,tütün vs.  gibi yasaklı ürünler değilse sorun çıkmaz. Ancak 75-1500 euro arasına kargo hariç sadece ürün fiyatı üzerinden AB ülkelerinden %18, diğer ülkelerden ( ABD, Çin, vb. Uzakdoğu) ülkelerinden %20 vergi alınıyor.

Sizin aracın ön ve arka kapı hoparlörlerinin boyutları 6"x8" olarak geçen oval hoparlör. Değişim için de aşağıdaki video yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Adamın söküm yaptığı kiti de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Auto-Car-Radio-Panel-Door-Clip-Panel-Trim-Dash-Audio-Removal-Installer-Pry-Kit-Repair/32676239405.html?spm=2114.01010208.3.28.DbP61V&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_405_404_507_10032_10040,searchweb201603_2&btsid=ce0f951c-b52b-4c98-b679-8e0a11fb5fee

Servis sadece bir hoparlör değişimi için mi 200 TL istedi onu anlamadım !!

Ama eğer alırım kendim yaparım derseniz benim aracıma aldığım aynı hoparlörü Türkiyede Baykal Elektronik diye bir firma satıyor. Şu an amazon.com'daki fiyat ile aynı. Eğer benim aldığım gibiyse bu fiyata 2 adet hoparlör çıkıyor.

http://shop.baykalelektronik.com.tr/S-6802?search=6802

Detayını firmaya sorup alabilirsiniz, eğer İzmir'de olsaydı montajını beraber yapabilirdik :)

Teşekkür ederim.

Adam dekopaj, zımpara  hepsini kullanmış montaj sırasında :) Ben bu kadarını yapamam. 

Bakalım başka servisleri arayım onlar ne diyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Videodaki kişi farklı boyutta bir hoparlör takmaya çalışıyor sanırım. Siz aynı ölçülerde (6"x8") hoparlör alırsanız dekopaj kısmını yapmanıza gerek yok. Sadece yeni hoparlörü takıp kablosunu bağlayıp döşemeyi kapatacaksınız. Bu kadar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba;

Yeni sipariş ettiğim bazı ürünler yavaş yavaş gelmeye başladı. Onları de geldikçe bu başlık altında paylaşmaya devam edeceğim. Beğendiğiniz ve almak istedikleriniz için linkleri de paylaşıyorum...

Köpekbalığı Sırtı Anten Linki

5fcxugim0c03nlh6g.jpg

vevihe5q63dp62a6g.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni gelen siparişlerden bagaj filesi ürünü fotoğrafları sizlerle...

Çok büyük ve ağır olmayan yayıntılarınızı bu file içinde saklayabilirsiniz arkadaşlar. File iki taraftan cırt cırtlı, şu an benim araçta sağlam şekilde duruyor. Tabi sağlamlığı yapıştırdığınız yüzeye de bağlı. İkinci fotoğrafta baya iyi çekmeme rağmen sökülmeden yerinde duruyor...

BAGAJ FİLESİ

znq2qyv4mci66x76g.jpg

17cm2tnq1ynakpy6g.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...