Jump to content

2016 Mazda 3 Skyactiv Dizel Otomatik Seçeneğiyle Geliyor

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda isterse 1,5 litre dizel makineden 150 beygirde üretebilir onlar için çokda sorun değildir herhalde, renaultun motorları örnek: zorlayın bakalım yüksek süratleri, sürekli turbo arızası, diğer araçlar için  sürekli bakım sorunları, anlamadığım normal sedan veya hatback araçlar için niçin sonsuz performans ve yüksek güç istenir, bunlar için üretilmiş son derece modern yeni ve ikinci el spor araçlar var, 365 günün 340 günü sürekli şehir içinde veya duble yollarda maksimum 120 km hız limitli sürüyoruz,  radarlarla mücadel etmenin çok da mantığı yok, Ankaradan Ayvalığa kadar, sadece Bursa çevre yolunda, test amaçlı 150-160 km kısa süreli hız yaptım, geri kalan ort. 110-122 km hız, her yer radar, sürekli tedirginlikten başka bir şey değil. Ayrıca 0-100 km, dizel mazda 11,6 imiş, diğerleri, 10,6 falanmış bunları Türkiyede tutturmak çoğunlukla zor, Üreticiler Türkiyedeki mazot, yol şartları falan diyorlar, 1 sn standart aile araçları için hiç problem olmamalı, Kia veya hyundai kullandım, mazda ile karşılaştırmam bile, ama güç 128 beygir, fark 1 saniye, çok da önemli değil bence.  Not: Kişisel düşüncelerimdir, herkesin beklentilerine ve zevklerine saygı duyarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
13 dakika önce, Mümin :

Forumda hiç Mazda 3 dizel alan var mı acaba ? konu açan vs de görmedim.

@İlhan ve @Burak abi size denk geldi mi ?

Mümin forumda hiç konusu geçmedi. Yani eğer satışına başlandıysa elbet alan birileri vardır.

Örneğin @okkko Okan'a soralım bakalım.. Hiç dizel Mazda 3 teslim ettin mi ? Mümin'in de dediği gibi hiç aldım diyen çıkmadı daha forumda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Durumu öğrendim şu ana kadar bayilere toplamda 15 araç gelmiş. Asıl parti bu ayın 4'ünde gelecekmiş. Ekim Sonuna kadar da asıl satışlar gerçekleşecekmiş. Şu ana kadar tek tük satış varmış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, İlhan :

Durumu öğrendim şu ana kadar bayilere toplamda 15 araç gelmiş. Asıl parti bu ayın 4'ünde gelecekmiş. Ekim Sonuna kadar da asıl satışlar gerçekleşecekmiş. Şu ana kadar tek tük satış varmış.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun için görmedik . Hoş benim görecek durumum da pek yoktu :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Ankara daki bayiye gittim. Power sense sordum . 2 araç gelecekmiş. Kırmızı ve derin mavi. Fiyat olarak 112.000lira.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...