Jump to content

World's Top 100 Cars... including Mazda 3 and Mazda 6...

Guest infsphinx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

golf ün ne kadar dandik oldugunu bi süre boyunca kullanmıs olanlar iyi bilir :) plastik kalitesinden tutun, gerci daa önce 10 defa saymısımdır bunları neyse gerek yok.. yaw arabayı biraz fazla yanastırsan bile yani burnu kaldırımı kıl payı gececek şekilde, arabayı geri geri cıkartmak isteyince tamponu kaldırımda bırakma ihtimalin cok büyük :D 3-4 defa gelmişti basımıza, tamponu biri hafifce tutsun ceksin hemen cıkıyo.. hırsızlar isteseler ya da haberleri olsa diyelim bi gecede işi vw cıkma parca satış işine cevirirler :D panjurdaki amblemde cıkıyodu hemencik.. şuna katılıyorum bu araba eger efsane olarak nitelendiriliyorsa bu ancak üzerindeki motor sayesinde gerceklesebilir yani gti olması gerekir.. elinde baska bi kozu yok bana kalırsa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

6

• Murat b

5

• X-Pace

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

bencede efsanelik olan tek şeyi yaptıgı istikrarlı reklamlar adamlar ne istiosa onu ezberlettiler,daha öncede söledim vw yi opeli alman arabası olarak görmesemde pek passattan ve vectradan düşük modelleri kesinlikle arabadan bile saymıyorum eski bi opel kullanıcısı olarak söylüyorum bunuda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bencede efsanelik olan tek şeyi yaptıgı istikrarlı reklamlar adamlar ne istiosa onu ezberlettiler,daha öncede söledim vw yi opeli alman arabası olarak görmesemde pek passattan ve vectradan düşük modelleri kesinlikle arabadan bile saymıyorum eski bi opel kullanıcısı olarak söylüyorum bunuda...

o konuda sana muhalifim Bülo.

Manta kullandın mı hiç? kullanmadıysan bile özellikle Manta400'ün nam-ı nı duymuşsundur en azından :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

o konuda sana muhalifim Bülo.

Manta kullandın mı hiç? kullanmadıysan bile özellikle Manta400'ün nam-ı nı duymuşsundur en azından :)

manta kullandım lakin mustang da kullandım, manta koyunun olmadıgı yerde keçi apturaman çelebi hesabıı :D :D

edit: hatta ascona bile kullandım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

1.3  manta kullandıysan bu dediğin doğrudur :D

valla daha ehliyetim bile yoktu o zamanlar arabanın tipi hoşuma giderdi bide iyi bagırırdı meret :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya babamda mazda dan önce bi hata yapıp opel kullanmıs uzun süre, ascona sı ve kadett i olmus.. asconayla demir elektrik direğini ikiye katlamıs sonra bırakmıstı opel i, tabi kıl payı kurtulmus neyse.. bu 2 aractan 1inde bi düğme yani switch var diyodu roketleme gibi bişey için, hatta kaçakçı arabası olarak kullanılırmıs o senelerde.. hangisidir o kadett mi ascona mı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ascona otomatiklerde vardı sanırım öle bişe arkadaşımda övünürdü lakin roket moket hikaye az kalsın girioduk iettnin altına :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...