Jump to content

Mazda Tutkunları Ankara'da Buluşuyor

alpqla
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sistemin yeni ve güzel bir özelliğini de bu vesile ile keşfetmiş bulunuyoruz ;) Artık etkinlikleri buradan bildirip ve iletiriz . Üyelerimiz de bu etkinlik üzerinden katılma durumlarını bildirebilirler ( Gidiyorum, Belki , Katılamayacağım şeklinde )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevgili üyeler abiler kardeşler,uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,,malumunuz 3 hafta önce ankaraya tasındım,,önce ev tut direk  işe başla, arabam kaldı adapazarında, derken elektrık,su doğalgaz açtır,tv interner bağlat vs  vs,,3hafta cok yorucu ve yoğun geçti..forumumuzdan bir hayli uzak kaldım,,özledim resmen)))

bu arada ankarada bulusma yapılıyormus ve ne mutlu ki bana adım geçmiş seve seve katılrım,hem sürekli iyi ilişkiler içinde oldugum sizlerle tanısırım,hem hiç biryerde göremeyeceğim kadar mazdayı bir arada görürüm,hemde ankarada biryer gezmiş olurum.. malum yol iz bilmyince evin oldugu semtte turluyorum sadece;D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

08.12.2015 at 21:15, bosphoruss9 :

sevgili üyeler abiler kardeşler,uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,,malumunuz 3 hafta önce ankaraya tasındım,,önce ev tut direk  işe başla, arabam kaldı adapazarında, derken elektrık,su doğalgaz açtır,tv interner bağlat vs  vs,,3hafta cok yorucu ve yoğun geçti..forumumuzdan bir hayli uzak kaldım,,özledim resmen)))

bu arada ankarada bulusma yapılıyormus ve ne mutlu ki bana adım geçmiş seve seve katılrım,hem sürekli iyi ilişkiler içinde oldugum sizlerle tanısırım,hem hiç biryerde göremeyeceğim kadar mazdayı bir arada görürüm,hemde ankarada biryer gezmiş olurum.. malum yol iz bilmyince evin oldugu semtte turluyorum sadece;D

Günaydın Senide aramızda görmeyi çok isteriz, hangi semttesin? vasıtan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vasıtam maalesef yanımda değil,kolej metro durağının cok yakınında oturuyorum

Sizi alabilirim ?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de katılmak isterim ama, O gün binamızda tadilat var, bakalım kısmet, vakit ayırabilirsem sürpriz yapabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, immmir :

Ben de katılmak isterim ama, O gün binamızda tadilat var, bakalım kısmet, vakit ayırabilirsem sürpriz yapabilirim.

bekliyoruz inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdiden bu etkinlikte, bir araya gelecek tüm MazdaClubTR ailesine. Bol Keyifli sohbetler diliyorum. Aranızda olmayı çok isterdim. Nasip kısmet diyerek, bir başka etkinlikte inşallah diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava da içinde bulunduğumuz mevsime göre güneşli olacak. gelip gelmeyeceği kesinleşmeyen üyelerimiz vardı, son durumlarını belirtebilirler mi?

hava.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mehmet Özdemir :

hava da içinde bulunduğumuz mevsime göre güneşli olacak. gelip gelmeyeceği kesinleşmeyen üyelerimiz vardı, son durumlarını belirtebilirler mi?

hava.jpg

Hafta sonu aof sınavım olmasaydı kesin oradaydım abicim. :) Katılan herkese şimdiden bol ve keyifli sohbetler diliyorum. :) İyi eğlenceler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

davetler için teşekkürler ama ben katılmayacağım

not: bu arada panora ankara'da lpg hususunda en sıkı denetimi yapan yer, kapalı otoparka kesinlikle almıyorlar.. cumartesi pazar da çok kalabalık olur, araba park edecek yer bulmak da çok zor olur. 

iyi eğlenceler

(benzeri bir şeyi yarım saat kadar önce de yazdım ama görünmüyor nedense, neyse)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada buluşacak olan mazda clup üyelerine şimdiden iyi eğlenceler dilerim yakın olsaydı bende katılmak isterdim eğer resim atarsanız gitmiş gibi olurum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 minutes ago, katil balina said:

davetler için teşekkürler ama ben katılmayacağım

not: bu arada panora ankara'da lpg hususunda en sıkı denetimi yapan yer, kapalı otoparka kesinlikle almıyorlar.. cumartesi pazar da çok kalabalık olur, araba park edecek yer bulmak da çok zor olur. 

iyi eğlenceler

(benzeri bir şeyi yarım saat kadar önce de yazdım ama görünmüyor nedense, neyse)

LPG kontrolü hakkında ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim, 2 senedir Panora'da hiç LPG nedeniyle geri çevrilmedim :) ama kalabalıkla ilgili söylediklerinize katılıyorum. saat 11'den sonra hem park hem de oturulacak mekan bakımından yer bulmak zor olabilir, hele ki yılbaşı alışveriş çılgınlığı başlamak üzereyken. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, katil balina :

Abi aşağıdaki yere yazmışsın, buraya değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, emekli :

Ankarada buluşacak olan mazda clup üyelerine şimdiden iyi eğlenceler dilerim yakın olsaydı bende katılmak isterdim eğer resim atarsanız gitmiş gibi olurum

Abi keşke katılabilseydin hatta @h.kayhanabi ile birlikte gelirdiniz ne güzel olurdu. Kendisi en son Eskişehir buluşmasına katılacaktı. O gün bu gün kendisinden haber alamıyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan çok isterdim şahsi işlerim ve aile toplantısı için Nazillideyim birde kızımın okul müdürü arkadaşımız maalesef intihar etti bizleri derinden yaraladı inşallah başka buluşmalarda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaslar 12.12.2012 doğumlu olan ilk ve tek yeğenimin doğum günü sebebiyle birazdan adapazarına gideceğim,yarın aksam üzeri ankaraya geri geleceğim,muhtemelen bulusmayıda kacıracağım ama daha buralardayım birdahaki sefere artık..

evinde ilk ve tek torunu olunca bir hayli kıymetli kerata,,amcası akülü araba aldı,dedesi kaşe mont,babanneside pasta yapıyor..skyptan konustuk amca gel gel diye çağırıyor)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...