Jump to content

Mazda Tutkunları Ankara'da Buluşuyor

alpqla
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Telefonları toplasak, whatsapp grubu falan kursak iyi olur. Bütün buluşmalarda buluşamama dramı yaşanır, anlık iletişim iyidir :) Bana özel mesaj atın numaralarınızı, isim soyisim verirseniz de güzel olur :)

Araçla gelemeyecek olan varsa da yazsın, alırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@sampiyonosman @Ömer626 @firstblood @savga @Lugano @bosphoruss9 numaralarınızı pm atar mısınız? Whatsapp grubu kuracağım anlık iletişim için. ilk mesajdan numarası olmayan arkadaşlar bunlar, başka eklemem gereken varsa etiketleyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef katılım az oldu ancak buna hava şartları , sınavlar vb. sebep oldu maalesef.. 

Çok güzel geçti.. Güzel bir deneyim güzel insanlar güzel muhabbetler.. Hepsine teşekkür ediyorum..

Bir dahaki sefere daha çok mazda tutkunlarını görmek dileğiyle..

IMG-20151213-WA0030.thumb.jpg.75f399e22f

IMG-20151213-WA0035.jpg

IMG-20151213-WA0040.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakmayın alelacele unuttuğum provaya kaçtım, eve gelir gelmez fotoları whatsapp grubuna attım, yemek vs. yi halledip anca foruma gelebildim :)

Daha öne başka forumlar, sözlükler vs. toplanmalarına bolca katıldım. gitarpedal.net ve burası bir başka ama, sık sık yapalım bunu, canı sıkılan yazsın whatsapp grubuna falan ani toplanmalar olsun vs. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese çok çok teşekkür ederim herşey için, çok keyifliydi.. Güzel dostlukların temeli atıldı.. Yaza girerken gopro bulursak boya koruma işlemleri, taş, cizik giderme toplantısı yapıcaz inş.. Tabi öncesinde bahar bi mangal toplantısı bekliyoruz @mersinden_ersin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evett , bu keyifli bulusma icin katilan tum arkadaslara tesekkur ederim. Gercekten guzel bi bulusma idi. Hava soguk olmasina ragmen. Tum aksakliklari da bi sonraki bulusmada gideririz diye dusunuyorum;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

41 dakika önce, firstblood :

Evett , bu keyifli bulusma icin katilan tum arkadaslara tesekkur ederim. Gercekten guzel bi bulusma idi. Hava soguk olmasina ragmen. Tum aksakliklari da bi sonraki bulusmada gideririz diye dusunuyorum;)

Kardeşim hayrına şu yukarıda yer alan.  Fotoğrafta ki kişileri sırasıyla bir isimleri yazsan. Bir @Mehmet Özdemir'i biliyor tanıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafı çeken @mersinden_ersin, yanındaki @alpqla (alper), alper'in arkasındaki @Lugano (eren), alper'in yanındaki ben :) benim arkamdaki @firstblood serkan.

Az kişiydik ama çok keyifliydik. 5 kişi 5'imizin de kafaları denktik. Herkese çok teşekkürler. Daha büyük buluşmalar için bir zemin oluşturduk. Hepsinden Konya'ya gelmeleri için söz aldım.

53 dakika önce, İlhan :

Kardeşim hayrına şu yukarıda yer alan.  Fotoğrafta ki kişileri sırasıyla bir isimleri yazsan. Bir @Mehmet Özdemir'i biliyor tanıyorum. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, alpqla :

Herkese çok çok teşekkür ederim herşey için, çok keyifliydi.. Güzel dostlukların temeli atıldı.. Yaza girerken gopro bulursak boya koruma işlemleri, taş, cizik giderme toplantısı yapıcaz inş.. Tabi öncesinde bahar bi mangal toplantısı bekliyoruz @mersinden_ersin

Abi valla benim yörüklük damarım eser, karakış dinlemez yaparım mangalı. Yakarız iki tenekeye ateş yeter o bize :)

Go pro memleketteki yakın arkadaşımda var, boştaysa gönderir. No pro var burdaki bir arkadaşımda da, alabilirim her türlü. 

@Mehmet Özdemir abi ben uğrayacağım Konya'ya, memlekete giderken yol üstü zaten :) Buluşma olursa da buradan toplanıp gider geliriz falan :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...