Jump to content

Mazda Tutkunları Ankara'da Buluşuyor

alpqla
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

böylesine aracına tutkuyla bağlı bizlerin güzel bir buluşmaya katılımımızın bu kadar az olması üzdü beni. gönüller bir olsun ne diyelim :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, dalgakıran :

böylesine aracına tutkuyla bağlı bizlerin güzel bir buluşmaya katılımımızın bu kadar az olması üzdü beni. gönüller bir olsun ne diyelim :) 

30 araç üstü buluşmalara katıldım başka araç forumlarında, hiç birinde bu kadar muhabbet dönmedi :) Uzun zaman sonra ilk buluşma ve Mazda gibi şahsına münahsır bir araç toplanması, gayet normal. Yavaş yavaş büyütürüz bu tip etkinlikleri. Önemli olan "kaç" değil, "kim" olduğumuz. Takılmayın sayıya :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğin gibi @mersinden_ersin önemli olan buluşmaların kalitesi ve sürekliliği. Kalitesini yakalamışsınız, şimdi bunu sürekli hale getirmek :) Katılan herkese tebrikler. Stickerı konuşmaya fırsat bulabildiniz mi ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Etkinliğe katılamadığım için üzgünüm :( Gelemeyeceğimi @alpqla arkadaşımıza söylemiştim,listeden ismimi çekmemiş..Buraya yazabilirdim ama o an en mantıklısının o olduğu kanısına vardım :(  Özür dilerim Gelemediğimin de geçerli bir sebebi var,buluşmaya 6 gün amaliyat olmuştum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malum nam-ı değer Foti abi ile sınavlarımız olduğundan gelemedik biz. :) Bence bir dahaki buluşmayı Eskişehir-Ankara ortak buluşması yapabiliriz. Çok uzak değil sonuçta. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

3 pazardir aksam 10 11 lere kadar calisiyorum. Sene sonu devlete is yetistirmekle mesguldum.  Katilamadigim ve katilacagimi belirttigim icin kusuruma bakmayin.  Tekrarlanirsa katilmayi cok istiyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...