Jump to content

Chevy Camaro...

Guest infsphinx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest infsphinx

bu aletin hastasıyım ya...

özellikle bu Transformers la başlamıştı daha çocukken... bu tasarımla da geçecek gibin değil ...  :D

chevycamarors1.jpg

d0c00camarochevy2010int.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bunların en güzel kasaları 94-97 modeller arasında olanlar..

aynen bence de ;)

ayrıca kendi çizgisini yaratmış bir modelin corvette'e benzer bir kıça sahip olması bence hiç hoş olmamış. yine yandan önden çizgi dışı fakat arkadan çakma covette gibi olmuş. herhalde modelleri hazırlarken yan yana yaptılar gözleri kaydı :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

ben arkasını çok corvette e benzetemedim ya... tamam tampon hatları biraz benzeşiyor fakat bu tip spor otomobillerde zati arka tampon kalkık olur biraz stop dizaynı falan bence gayet orjinal olmuş... kaslı gösteriyor guzuyu...

benim en çok beğendiğim kasaları da bu kasalar bu camaro ların... hakkaten orjinal bir dizayn...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diyorum kiii 94 modelini verseler bile alırım :D

aslında bunların 94-97 modellerinin gayet bizim arabalarla aynı.. istesek bizimkileri satıp alabiliriz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diyorum kiii 94 modelini verseler bile alırım :D

aslında bunların 94-97 modellerinin gayet bizim arabalarla aynı.. istesek bizimkileri satıp alabiliriz :D

Helin alırsın da vergisine 4yılda senin arabanın parasını bayılırsın :D 99modeline baktım ben almak için 2gün oldu 5000 küsür vergisi var yıllık... vazgeçtim :) ama seneye şirket üstüne alabilirim belli olmas
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten bizim arabanın yerine bunu almamamızın sebebi de 1) vergisi 2) benzini :)

yok benzinde çok cimri şehiriçi 13lt basarsan belli olmayan değerler yakıo... ünideyken 97model siyah vardı 8ay kullandım sonra by by :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok benzinde çok cimri şehiriçi 13lt basarsan belli olmayan değerler yakıo... ünideyken 97model siyah vardı 8ay kullandım sonra by by :)

basacağıma göre belli olmayan değerler yakarım yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beni astina kesmiyorrrrrrrrr

RX verelim abi :D

basacağıma göre belli olmayan değerler yakarım yani :D

vallahi öyle :) hele şehiriçinde seri hızlan dur tekrar kalk benzin ışığı zaten seni hatalı kullandığın konusunda uyarır hemen yanar kendileri :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

keske boracım benım rx i kullanabılecek ıhtımalım olsa..bosunamı dıyorum senın arbayı hanıma kullandırıcam dıye :D

heheh yenge bi yanlasın abi :D stresi gider seni baya bi fırçalamaz herhalde :P upsss yoksa Mustafa abi ile mi karıştırdım hehehe
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 16 yıl sonra ...

General Motors 1966'dan bu yana bir Amerikan ikonu olan içten yanmalı motora sahip Chevrolet Camaro'nun 2024 ilk aylarında üretimine son verileceğini, yerine tamamen elektrikli Camaro'nun üretileceğini açıkladı.  Camaro 1980'lerde 5.0 litre V8 motorla gelirken, 2023 model turbocharged 2.0 litre 4 silindir modeli tam 275 hp üretebiliyor ve sadece $28,295 etiket fiyatı var.  Camaro'nun 3.6 litre V6 motor 335 hp modeli ABD'de $32,495 fiyata sahip ve bu çok daha popüler.

https://www.wsj.com/lifestyle/cars/2023-chevrolet-camaro-review-a-muscle-cars-final-bow-d4c6dbb7?st=713qdq3i90e5jw7&reflink=desktopwebshare_permalink

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...