Jump to content

Satılık 2010 Model Mazda 3 Hb

ismail79

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, severek ve büyük bir aşkla, 2 yıldır kullanmakta olduğum aracımı satışa çıkardım. forumdan bir arkadaş olursa  gözüm arkada kalmaz.) fiyatı uygun tuttuğuma inanıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-hb-2010-model-yetkili-servis-bakimli-250229499/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Hayırlı satışlar.. Bu fiyata gerçekten çok güzel araç. Arayan fazladır diye tahmin ediyorum 

evet arayan çok, kuru gürültü yapanda var fiyatı iyice öldürmeye çalışanda.pazarlık payı az olunca hoşnut olmayanda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, ismail79 :

evet arayan çok, kuru gürültü yapanda var fiyatı iyice öldürmeye çalışanda.pazarlık payı az olunca hoşnut olmayanda

bulup bunuyorlar heralde, kasko fiyatı 40 bin tl olan araç için daha ne istiyorlar? hayırlı satışlar hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.12.2015 at 09:43, İlhan :

@ismail79 dostum hayırlı satışlar olsun inşallah. Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin.

Umarım kıymetini bilecek bir Mazda severe gider.

amin dostum inşallah daha iyileri hepimizin olur. istemeyerekte olsa Mazda dan kısa bir ayrılık olacak . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
6 dakika önce, ismail79 :

Aracım satılmıştır arkadaşlar.alanada satanada hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun İsmail. Üzüldüm mü, sevindim mi ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu konuda ikilemde kaldım.

Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...