Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Çift Egzoz Uygulaması - Performans

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

16.02.2016 at 18:17, ali_daggecen :

Hazır Mazda 3 için difüzör bulabilirmiyim?

Yurt dışı sitelerden ancak bulunabilir. Türkiye de getiren bir firma yoktur.

ebay de şöyle bir şey var ama ben beğenmedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba ben de çift egzoz taptırdım aracıma ben çok beğendim bir de siz görün yorum yapın istedim arabanın içe duyulan sesi çok değişmedi ama giderken dışardan sesin çok olduğunu söylediler bi fotoğraf ve video atmayı deniyorum umarım olur [emoji23][emoji23]d848d400d8b5a38a478ac7719e6e9b7a.jpghttps://vimeo.com/162812910

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedanlar için orjinale en yakın model bu bence... Ama ortadaki girinti çıkıntılar olmasa daha güzel görünecek bence...ebaydaki bu satıca rusyadan

http://www.ebay.com/itm/MVTuning-Rear-Diffuser-Exhaust-Bends-Eyelids-Mazda-3-3rd-generation-sedan-/252304750617?hash=item3abe88f819:g:PK4AAOSw6dNWSuyM

Buda satıcının orjinal sitesi...

http://mv-tuning.ru/catalog/28735/147085/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

48 dakika önce, OnurKonya :

Arkadaşlar merhaba ben de çift egzoz taptırdım aracıma ben çok beğendim bir de siz görün yorum yapın istedim arabanın içe duyulan sesi çok değişmedi ama giderken dışardan sesin çok olduğunu söylediler bi fotoğraf ve video atmayı deniyorum umarım olur emoji23.pngemoji23.pngd848d400d8b5a38a478ac7719e6e9b7a.jpghttps://vimeo.com/162812910

Sent from my iPhone using Tapatalk

@OnurKonya bey bu difizörü nasıl kesim yaptınız acaba egzos çıkışları ölçüsünde ? video yada resimler varmı montaj sırasında çektiğiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, sergio_01 :

Sedanlarda egzos çıkışları için kapak yok tabi... plastiği kesmek lazım sedanlarda....

Kesilmeden yapıldığında böyle oluyor.

Zk617z.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedanlarda egzos çıkışları için kapak yok tabi... plastiği kesmek lazım sedanlarda....

Anladım aslında zaten hatchback de çift egzoz servis tarafından yapılıyor ama Konya servisi bu hizmeti vermiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, arabalar :

Kesilmeden yapıldığında böyle oluyor.

Zk617z.jpg

Kesilmeden yapılıncada güzelmiş ama biraz Şahinlerdeki gibi duruyor maalesef... :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.04.2016 at 16:10, sergio_01 :

Kesilmeden yapılıncada güzelmiş ama biraz Şahinlerdeki gibi duruyor maalesef... :)))

Ne kadar ekmek o kadar köfte :)

@sergio_01  Bugün baktımda aynı dediğin gibi. Hemen sanayiye gidip ikisinide kestirip attım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Bende bir kac degisiklik yaptim aracimda sonunda. Gerci iki hafta kadar once oldu ama yogunluktan bir suredir takip edemiyorum siteyi, paylasmak bu gune kismetmis. Yaptigim degisikliklere gelince; oncelikle konu basligi olan egzoz cikislarini actirdim bende. Baya bi dusundum yaptirmadan guzel olmazsa gibi ama en sonunda gozumu kararttim ve kestirdim difuzoru. Ikinci olarak on kaput, on iki camurluk ve tampona komple, tavanin on kismina, kapi ve bagaj esikleri ve aynalara seffak koruma filmi uygulattim. Birde orjinalde eksik olan on kapi camlari ve arka camda ki film isini de ayni yerde cozdum. Birde Cinden siparis ettigim kapi esik nikelajlari, pedal aparatlari ve fin shark anteninde montajlarini yaptim. Bu esnada arkadaki Mazda 3 ve Skyactive tech. yazilarini cikarttim ve her iki plakanin da cercevelerini cikartip sadece plakalari yapistirdim. Ozellikle on izgarasinin kapandigini dusunenlere oneririm.

Su anda farkettim ki cok detayli resimler cekmemisim ama elimde olanlari yaplasiyorum. En kisa surede detayli olacak paylasim yapacagim.

Saygilar.

IMG_3454.PNG

IMG_3455.JPG

IMG_3459.JPG

IMG_3460.JPG

IMG_3461.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mercan merhaba,

Hayırlı olsun, egsoz çıkışları çok güzel olmuş. Difüzör ve egsoz işlemlerini nerde ve ne kadar maliyetle yaptırdığını yazabilir misin? Yakın zamanda bende yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca bagaj spoilerı ve köpekbalığı anteni aldığın linkleri de paylaşabilir misin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, obivan :

@Mercan merhaba,

Hayırlı olsun, egsoz çıkışları çok güzel olmuş. Difüzör ve egsoz işlemlerini nerde ve ne kadar maliyetle yaptırdığını yazabilir misin? Yakın zamanda bende yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca bagaj spoilerı ve köpekbalığı anteni aldığın linkleri de paylaşabilir misin?

Selamlar,

teşekkür ederim. Egzoz işlemlerinin tümünü bostancı sanayide bilir egzozda yaptırdım. 300₺ ödedim. Abi Ada'm güzel çalıştı birlikte yaptık sayılır. Hatta en son alttaki susturucuyu bile sprey boya ile siyaha boyadı böyle sırıtır diye. Spoyleri şerifalide spoylercenter da yaptırdım. 250₺. Anteni aldığım aliexpresteki dükkan adı ILike Car Accessories. Ama anten rengi bana biraz açık geldi ve spoyleri yaptırdığım yere verdim spoyler ile bir daha boyandı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mercan bey egzos çıkışları için difizörü nasıl kestiniz ? kesilen yerler temiz çıktımı acaba... bende çok düşünüyorum ama kesik yerleri temiz çıkmaz diye korkuyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@sergio_01 spiral ile kesildi. İnce işçilik olduğu için dikkatli olmak gerekiyor. Çok hafif çapak kalıyor ama onların da çoğunu törpü ile alabilirsin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mercan :

Selamlar,

teşekkür ederim. Egzoz işlemlerinin tümünü bostancı sanayide bilir egzozda yaptırdım. 300₺ ödedim. Abi Ada'm güzel çalıştı birlikte yaptık sayılır. Hatta en son alttaki susturucuyu bile sprey boya ile siyaha boyadı böyle sırıtır diye. Spoyleri şerifalide spoylercenter da yaptırdım. 250₺. Anteni aldığım aliexpresteki dükkan adı ILike Car Accessories. Ama anten rengi bana biraz açık geldi ve spoyleri yaptırdığım yere verdim spoyler ile bir daha boyandı. 

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Varsa elinde Bilir egsozun iletişim bilgilerini paylaşır mısın?(verdiğin fiyat uygun sayılır) internette iletişim bilgilerini bulamadım. Son olarak çift egsoz yapıldıktan sonra aracın sesinde bir değişiklik oldu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İletişim bilgileri yok ama bilen egzoz da olabilir. Şöyle söyliyim üst taraftan yani ana girişten sanayiye girince ikinci sola dönüyorsunuz sonra az ileride solda kalıyor. Araç sesi de rahatsız etmeyecek kadar arttı ikinci çıkışı açınca. Daha güzel oldu yani. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...