Jump to content

Mazda 2 Far Camı ve Ön Tamponda Oluşan Hasar

nurg
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@İlhan teşekkür ederim. Üçte biri, buna da şükür. Üstelik kasko masko da dokunulmadı. 

Karşı taraf sağ olsun anlayışlı çıktı, "şirket arabası zaten, geçen de öbür arkadaş kullanırken çizmiş, zaten boyanacaktı" dedi, 100-200 TL nakit teklifimi bile kabul etmedi. Her türlü 4 ayak oldum sanırım, maşallah deyin ;D

Vurur vurmaz kaskocumu aradım ki ne yapayım diye, o da gerekli tüyoları anlatınca kasko, trafik, hiçbirine dokunmadan hallettik.

Yarın öbür gün satarken gerekirse potansiyel alıcılara bu hasardan ve değişimden bahseder, fotolarını gösteririm. Neticede kritik bi sorun değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, nurg :

Yarın öbür gün satarken gerekirse potansiyel alıcılara bu hasardan ve değişimden bahseder, fotolarını gösteririm. Neticede kritik bi sorun değil.

Bizi de şahit yazarsın :D

Geçmiş olsun. Kasko veya trafik sigortasına dokunup daha zararlı çıkmak yerine en ucuz şekilde halletmiş görünüyorsun. Bununla geçmiş olsun. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Herkese iyi seneler! Yazmayalı olmuş bayağı.

Son güncelleyeyim: Farı Ataşehir'de bi yerden sipariş verdim, götürdüm Maslak'ta taktırdım bi abime. Totalde işçilik dahil 350 TL'ye geldi durduk yere.

Aradan bir hafta geçti ki bu sefer de sağ kulağımız koptu, kar yağdığı gecenin sabahına bi baktım kırmışlar.. bu da böyle bi anım. Sıradaki "challenge" çıkma sağ ayna bulmaca :D

Herkese iyi haftalar dilerim!

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş sen araca bir oku bence :) gözü kulağı derken mazallah arabayı komple çıkma yapacaksın :D Size de mutlu haftalar :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, nurg :

Herkese iyi seneler! Yazmayalı olmuş bayağı.

Son güncelleyeyim: Farı Ataşehir'de bi yerden sipariş verdim, götürdüm Maslak'ta taktırdım bi abime. Totalde işçilik dahil 350 TL'ye geldi durduk yere.

Aradan bir hafta geçti ki bu sefer de sağ kulağımız koptu, kar yağdığı gecenin sabahına bi baktım kırmışlar.. bu da böyle bi anım. Sıradaki "challenge" çıkma sağ ayna bulmaca :D

Herkese iyi haftalar dilerim!

Geçmiş olsun

1 saat önce, fotifoti :

kardeş sen araca bir oku bence :) gözü kulağı derken mazallah arabayı komple çıkma yapacaksın :D Size de mutlu haftalar :)

Fotim kurşun döktürtelim bence :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@fotifoti @Oziyal

Çok teşekkür ederim.

Bunu da güncelleyeyim: çıkma ayna aldım 250 TL'ye Ankara'dan, kendim taktım basitti neyse ki.

Vallahi kurşun mu dökülmedi, dualar mı edilmedi, okunmuş sular mı içilmedi, sadakalar mı verilmedi.. Hiçbiri fayda etmiyor sanırım benim kendi nazarım değiyor oğluşuma yaaa, en mantıklı açıklama bu galiba :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun @nurg , kırmızı bir araç alarak zaten bu ihtimali arttırmışsın, bir de üzerine arabanı çok sevdiğin de aşikar, biraz kendin nazar ediyorsun sanırım :)  Sen yine de nazar ayeti, sadaka ve duaları eksik etme :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıradaki kaza haberim için yeni konu başlığımı takip edin dostlar, gün geçmiyor ki Kiddom gün yüzü göremesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...