Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Spor Yay

constantine41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar arkadaşlar,2006 mazda 3 sedan aracıma 30 mm lik eibach pro-kit yay taktırmayı düşünüyorum ama bu uygulamayla ilgili hiç bir bilgi bulamadım forum üyelerinden aracına bahsettiğim ölçüde yay taktıran hiç olmadımı acaba? sadece başka bir forumda ilginç geldi bana ama bu yayı takınca mazdanın süspansiyonunun daha sessizleşip konforun arttığını yazmışlar bu doğru olabilirmi sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkler için teşekkür ederim,anladığım kadarıyla 3 cm lik eibach konfor yönünden çok rahatsız edici değil ama fazla alçaltmadığını yazmışlar 5 cm liklerinde konfordan çok kaybettiğini,benim için 2-3 cm alçalması yeterli,bakalım 3 cm lik eibach yay kullanan bir üye doyurucu bilgiler verir zaman içinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

2. Nesil Mazda 3 aracım için resimlerde ki sıfır ayarında, çok az kullanılmış, 30 mm lik eibachları aldım.

Jant boyutunu yükseltmeyi düşünmüyorum.

Uygulama öncesi sonrası resim atarım.

Edit: Fotolar

IMG-20160515-WA0002.jpg

IMG-20160515-WA0001.jpg

quiteguide tarafından düzenlendi
resimler
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben geçen hafta eibach prokit 30mm alıp taktım araç gerçekten güzel düştü ve çok rahatsızlık vermedi ama aynı günün akşamı aracı evin altındaki garaja sokarken altı vurup askıda kalınca ertesi gün geri söktürttüm :) yaklaşık 2-3 saat kullanmış oldum,yay olayı bitmiş oldu benim için.yaylarıda satıp komple unutucam bu olayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.06.2016 at 18:27, constantine41 :

Ben geçen hafta eibach prokit 30mm alıp taktım araç gerçekten güzel düştü ve çok rahatsızlık vermedi ama aynı günün akşamı aracı evin altındaki garaja sokarken altı vurup askıda kalınca ertesi gün geri söktürttüm :) yaklaşık 2-3 saat kullanmış oldum,yay olayı bitmiş oldu benim için.yaylarıda satıp komple unutucam bu olayı :)

Nevşehir'in yolları ve değişimi yapacak ustanın telkinleri de beni korkuttu. Ama en büyük etken bir bebek beklememiz oldu.

Bizim sert suspansiyonlar + 30 mm yayin (Allah korusun) erken doğumu tetikleme riski yüksek. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. Nesil Mazda 3 aracım için resimlerde ki sıfır ayarında, çok az kullanılmış, 30 mm lik eibachları aldım.

Jant boyutunu yükseltmeyi düşünmüyorum.

Uygulama öncesi sonrası resim atarım.

Edit: Fotolar

IMG-20160515-WA0002.jpg

IMG-20160515-WA0001.jpg

Kaça mal oldu bunlar acaba?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...