Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Karşılama Aydınlatması ( Footwell Lights )

Ulash_o
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, yeni mazda 3 kullanıcıları arasında aracına karşılama aydınlatması taktıran ya da hattın nereden çekildiği hakkında bilgisi olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Ulash_o :

Merhaba arkadaşlar, yeni mazda 3 kullanıcıları arasında aracına karşılama aydınlatması taktıran ya da hattın nereden çekildiği hakkında bilgisi olan varmı?

Ulaş, daha önceden başka bir konuda yazılan bilgileri bu vesile ile senin mesajının başına ekledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12/13/2015 at 13:31, Burak :

Ulaş, daha önceden başka bir konuda yazılan bilgileri bu vesile ile senin mesajının başına ekledim.

Burak aslında benim bahsettiğim 3. nesil mazda 3 için aksesuar olarak satılan iç aydınlatma grubuna dahil olan ve sürücü ve yolcu bölümünde ayak kısmına monte edilen lambalar.

Screenshot 2015-12-16 12.16.20.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım, zamanında @honuuu aşağıdaki gibi bir uygulama yapmıştı. Belki bilgisi olabilir.

Madem ortada bir yanlış anlama var o zaman konuyu bölüp "2014 Mazda 3 Karşılama Aydınlatması" olarak yenileriz ;)

Bir de bunu buldum, 

Belki @okkko veya @Ekinci'nin bilgileri vardır 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Selamlar,

Arkadaşlar , aracına servisten orjinal olarak -Karşılama Aydınlatması ve Pedal Seti- taktıran var ise bunların montajlı halini görebileceğimiz bir resim paylaşması mümkün mü rica etsem ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.04.2016 at 17:46, cihan_s :

Selamlar,

Arkadaşlar , aracına servisten orjinal olarak -Karşılama Aydınlatması ve Pedal Seti- taktıran var ise bunların montajlı halini görebileceğimiz bir resim paylaşması mümkün mü rica etsem ?

Ben orjinal yaptırdım. Pedalları ve karşılama aydinlatmasini.Pedallar güzel oldu.Ancak yalan yok karşılama aydinlatmasindan pişman oldum.Sebebi şu gündüz zaten belli olmuyor.Gece de arabanın iç lambası yandigindan etkisi belli değil pek.Sanırım biraz tanitimdaki resme aldandim..Görünce jeton düştü tabi başka ne beklemeliydim ki.Fotoları müsait zamanda atarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.05.2016 at 12:12, mazda3barisss :

Beyaz renk olması yüzünden sanırım 2.nesillere mavi takılıyor onu 3.nesile uydurma şansı yok mu ?

Aynen öyle beyaz renkten dolayı pek belli edemiyor kendisini 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben serviste orjinal kiti taktırdım, iç aydınlatmayı da daha önce beyaz led yaptırmıştım o yüzden uyumlu ve güzel oldu ama ampülleri değiştirme şansı sanırım yok yani beyaz ışık sabit. Maliyet olarak düşünürsek değer mi değmez o size kalmış, ben bir hevesle taktırdım ama olmasa da olur bence. Gerçi en üst donanımda standart olarak sunulması gerektiğini düşünüyorum bu aydınlatmanın. İsteyen olursa bir ara resimlerini de paylaşabilirim. Pedal setini de aliexpresten sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Ulash_o :

Ben serviste orjinal kiti taktırdım, iç aydınlatmayı da daha önce beyaz led yaptırmıştım o yüzden uyumlu ve güzel oldu ama ampülleri değiştirme şansı sanırım yok yani beyaz ışık sabit. Maliyet olarak düşünürsek değer mi değmez o size kalmış, ben bir hevesle taktırdım ama olmasa da olur bence. Gerçi en üst donanımda standart olarak sunulması gerektiğini düşünüyorum bu aydınlatmanın. İsteyen olursa bir ara resimlerini de paylaşabilirim. Pedal setini de aliexpresten sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

Merhaba,

Resim paylaşmanız mümkün ise memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Kazasız günler dilerim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Resim paylaşmanız mümkün ise memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Kazasız günler dilerim 

9a2e10e8bde8ec2d5af7e8db9e476bcc.jpg2a5c8f70eeb61a9c088d564f84891723.jpgac87527d5d2c1540e86ff35512009ccf.jpgecc57ee5f9e47775016e90bb376f8508.jpg

Son iki fotoğraf iç aydınlatma açık ve kapalı olmak üzere iki halini de çektim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar bence kesinlikle ayak altında aydınlatma için tesisat var yoksa servis oraya kesinlikle hat çekmez yarın dibine kadar bakıcam eğer hat varsa ben kendi aydınlatma mı yapıcam 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, kadirgündüz :

Arkadaşlar bence kesinlikle ayak altında aydınlatma için tesisat var yoksa servis oraya kesinlikle hat çekmez yarın dibine kadar bakıcam eğer hat varsa ben kendi aydınlatma mı yapıcam 

Dediğinizde haklısınız. BL makyajsız kasada soket vardı. BM de de illaki vardır. Yoksa da tavandan paralel kablo çekmek basit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, kadirgündüz :

Ayak aydınlatma için malesef tesisat yok. Aksesuar olarak aldığınız ayak aydınlatma kitinin gücünü sol arka lastiğin üzerinde bulunan RBCM modulünden kablo çekerek yapıyorlar. Aracın kilit modülüne bağlı olarak tepe lambasından bağımsız olarak çalışıyor ama isteyen tepe lambasından da çekebilir. Ben orjinal kiti taktırmıştım aracı alırken. Kitin ucunda iki tane ufak sarımsı/beyazımsı led var ve güçsüz. Ben bu ledlerin kafalarını keserek tam beyaz şerit ledler taktım. Gayet de güzel aydınlatıyor.

Gündüz görüntüsü:

IMG_4406.thumb.jpg.84ffba80692241af9475857aa1dcc172.jpg

RBCM modülü ve kablo:

GNvkgyY8xh.thumb.jpg.7ea950330cb397d13163ec90275b25c8.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...