Jump to content

Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?  

47 oy

1. 1. Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?

• Ttnet Adsl
      14
    • Ttnet Fiber
      3
    • Superonline Adsl
      2
    • Superonline Fiber
      10
    • D-Smart Smile Adsl
      3
    • Digitürk Adsl
      0
    • Biri Adsl
      0
    • Doping Adsl
      0
    • TürkNet
      3
    • Türksat Kablo İnternet
      6
    • Uydunet
      2
    • Turkcell
      1
    • Vodafone
      1
    • Avea
      1
    • Diğer
      1

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 dakika önce, NeW3 :

Yıllardır TTNET hipernet 25 mb kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aynı zamanda yanında da tivibu var ve gerçekten çok memnunum izleyemediklerimi daha sonra açıp izleyebiliyorum şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maclarida cabasi.

Peki en önemli soru size maliyeti nedir ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ttnet adsl kullanıyorum ama bu kadar berbat bir hizmet görmedim. zırt pırt kopmalar 144p ile youtube'ta çamur gibi video izliyorum. sorunu da bir türlü çözemediler. ber ay da 65 tl'mi üyülüyorlar..

bunlardan bıktığım için türkcell süperonline'a geçeyim dedim gönderdikleri modemi başkasının adına kaydetmişler iki hafta uğraştım düzeltmediler geri vereyim dedim modem sizin adınıza değil alamayız dediler sonra modemi gödermezseniz 150 fatura gönderrcez dediler falan filan derken yakamı kurtarana kadar illallah ettim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, katil balina :

ttnet adsl kullanıyorum ama bu kadar berbat bir hizmet görmedim. zırt pırt kopmalar 144p ile youtube'ta çamur gibi video izliyorum. sorunu da bir türlü çözemediler. ber ay da 65 tl'mi üyülüyorlar..

bunlardan bıktığım için türkcell süperonline'a geçeyim dedim gönderdikleri modemi başkasının adına kaydetmişler iki hafta uğraştım düzeltmediler geri vereyim dedim modem sizin adınıza değil alamayız dediler sonra modemi gödermezseniz 150 fatura gönderrcez dediler falan filan derken yakamı kurtarana kadar illallah ettim..

Bulunduğun yerde fiber internet yok sanırım !  Olmuş olsa bu tip zırt pırt arızalardan kurtuluyorsun. 2008 Yılından bu güne hizmet aldığım Superonline Fiber İnternetten çok memnunum. Bu güne kadar 2 yada 3 defa gece 12-1'den sonra internetsiz kalmışımdır. O da alt yapı yenileme çalışmalarından ötürü olmuştur. Sms-email ile bilgilendirme önceden yapıyorlar genelde. Yada Arıza için aradığınızda, müşteri hizmetlerine kayıtlı olan numaradan aradığınız zaman. Hemen uyarı veriyor, bulunduğunuz bölgede çalışmadan ötürü hizmet verilemiyor diyor. Böylelikle müşteri hizmetlerin bağlanma derdiylede uğraşmıyorsun.

İlk modemim Prelli idi. Cihaz bir ara bocalamaya başladı. Müşteri hizmetlerini arayıp söylediğim günün akşamında eve gelip ücretsiz değiştirdiler. 

Bağlantı hızım 25 Mb. İnternetten online filmde izliyorum, indirmede yapıyorum. Ne bir ağırlık, ne bir kopma vs durumu hiç yaşamıyorum.

Senin her ikisindede yaşadığın tam bir talihsizlik. Fiber internet alt yapısını bir araştır derim bulunduğun muhitte.  Geçtikten sonra acayip rahat edersin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, fotifoti :

Yazmayacaktım ama neyse nazar etmeyin bak emoji1.png

50mbit/250kota/teledünya/sabit ip - 81₺

Ligtv+spor extra 53₺

Sırf ktv için ev taşıdım emoji1.png

Bitmissin sen :(

Valla abi hiç deme yaa. 50gb hemen doluyo. e dolunca hız 3mb. e dusuyo. oyunlar desene oynanmıyor. fiber burda zaten yok :(

teledunya candır yaa babamlarda teledunya var valla eskısehıre her gıttıgmde kendı ınternetımden nefret etmem ıcın bır sebep daha buluyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Bulunduğun yerde fiber internet yok sanırım !  Olmuş olsa bu tip zırt pırt arızalardan kurtuluyorsun. 2008 Yılından bu güne hizmet aldığım Superonline Fiber İnternetten çok memnunum. Bu güne kadar 2 yada 3 defa gece 12-1'den sonra internetsiz kalmışımdır. O da alt yapı yenileme çalışmalarından ötürü olmuştur. Sms-email ile bilgilendirme önceden yapıyorlar genelde. Yada Arıza için aradığınızda, müşteri hizmetlerine kayıtlı olan numaradan aradığınız zaman. Hemen uyarı veriyor, bulunduğunuz bölgede çalışmadan ötürü hizmet verilemiyor diyor. Böylelikle müşteri hizmetlerin bağlanma derdiylede uğraşmıyorsun.

İlk modemim Prelli idi. Cihaz bir ara bocalamaya başladı. Müşteri hizmetlerini arayıp söylediğim günün akşamında eve gelip ücretsiz değiştirdiler. 

Bağlantı hızım 25 Mb. İnternetten online filmde izliyorum, indirmede yapıyorum. Ne bir ağırlık, ne bir kopma vs durumu hiç yaşamıyorum.

Senin her ikisindede yaşadığın tam bir talihsizlik. Fiber internet alt yapısını bir araştır derim bulunduğun muhitte.  Geçtikten sonra acayip rahat edersin.

fena kısandım sizi şimdi hocam:) bi araştırayım ama dikmen'de fiber yok galiba, türkcell bişeyler döşüyor ama bizim sokaktan geçmediler henüz. zaten ankara şimdi şantiye yeri gibi, yollar berbat. arabayı yıkatıyorsun iki günde toprak rengine dönüyor. bari bişeyler yapsalar da faydalansak..

evimde telefondan kullanıyorum neredeyse. 2 gb internet yetmez oldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

TTnet adsl kullanıyoruz. Eski müşterilerden olduğumuz için yüksek rakam ödeniyor. Tam bilmemekle birlikte 65 civarı olması lazım. 

Bu aralar daha uygun fiyatlı yeni arayışlara geçme niyetim vardı iyi oldu hatırlattığınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, s.halilduru :

TTnet adsl kullanıyoruz. Eski müşterilerden olduğumuz için yüksek rakam ödeniyor. Tam bilmemekle birlikte 65 civarı olması lazım. 

Bu aralar daha uygun fiyatlı yeni arayışlara geçme niyetim vardı iyi oldu hatırlattığınız :)

Vay arkadaş Adsl için çok yüksek tutarlar bunlar. Fiber internet araştır derim. Yoksa Vodafone / Turkcell Adsl araştır derim. 2 yıllık bir taahhütle çok iyi rakama ve iyi bir hızla hizmet alabilirsin. Özellikle Vodafone bayağı bir atakta bildiğim Adsl konusunda. Fiyatta oldukça rekabetçiler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İş yerimde Süperonline Adsl kullanıyorum ( Kurumsal ) .

Sınırsız internet (50 Gb Adil Kota Kullanımı)

8 Mb bağlantı Hızı

35 Lira ödüyorum.

İki kişi kulanmamıza ve Bağlantı hızının 8 Mb olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır TTNET hipernet 25 mb kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aynı zamanda yanında da tivibu var ve gerçekten çok memnunum izleyemediklerimi daha sonra açıp izleyebiliyorum şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maclarida cabasi.

Peki en önemli soru size maliyeti nedir ? [emoji4]

Abi yeni yapabildim sorunun cevabı 60 tl [emoji6]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aralar daha uygun fiyatlı yeni arayışlara geçme niyetim vardı iyi oldu hatırlattığınız [emoji4]

Şu TTNET'e verdiğin parayı kuzuya verseydin biraz yol yapardın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Vodafone Fiber internetle ilgili ha bire sms gönderip duruyor. Yok ilk üç ay ücretsiz sonra 6 ay %50 indirimli vs.. 500 liraya kadar tazminatı ödüyoruz.. Aklımda yokken düşünmeye başladım.. Ama @kindness Lütfi'nin yaşadığı ızdırap aklıma gelince maceraya atılma İlhan diyorum.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, İlhan :

Vodafone Fiber internetle ilgili ha bire sms gönderip duruyor. Yok ilk üç ay ücretsiz sonra 6 ay %50 indirimli vs.. 500 liraya kadar tazminatı ödüyoruz.. Aklımda yokken düşünmeye başladım.. Ama @kindness Lütfi'nin yaşadığı ızdırap aklıma gelince maceraya atılma İlhan diyorum.. :fiuw:

Lütfi tek değil, kaç kere gördüm gelip bağlayamadılar diye. Hiç girme maceraya. Ben yıllardır TTNet ADSL kullanıcısıyım ama yeni taşındığım binada KabloNet var, üçü bir arada ( TV, İnternet ve Telefon ) cazip görünmeye başladı gözüme, TT ile konuşup taahhütüm ne zaman bitiyor ona bakmam gerekecek ama.

Not : Seçenekleri güncellesek mi ? Çok eski bir anket ve artık bir çok seçenek geçerli değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Burak :

Not : Seçenekleri güncellesek mi ? Çok eski bir anket ve artık bir çok seçenek geçerli değil

Abi sen bildiklerini şu olmayanlarla revize edebilirsin.. Bu konuya benden daha çok vakıfsın.. En azından firma isimlerini filan biliyorsundur.. Ben 3-4 popüler kurum haricinde, diğerlerini  internetten duyduğum kadarıyla biliyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

Evet abi ben tek değilim. Çevremde benim şahsen tanıdım bir sürü arkadaşım var. Hatta ben ilk defa Vodafone Net'e başvururken bir arkadaş "eğer bağlatabilirsen memnun kalırsın" demişti. 

Benim Vodafone maceramdan sonra bazı şeyler değişti ama. Mesela şimdi kendi elemanları gelip eve kurulum yapıyorlar. Öyle kampanyaları var. Burada temel sıkıntı alt yapı Türk Telekom'a ait ve ilk bağlantıyı o yapıyor ama interneti Vodafone veriyor. Mesela benim problemim Türk Telekom yetkilisi arkadaşın benim portumu farklı bir numaraya bağlaması ile kaynaklanmıştı. Ve ben arıza kaydı açtığımda TT operatörü uzaktan müşteri kaynaklı diyerek kapatıyor. Vodafone da da bu işi bilen teknik personel olmadığı için iş çözülemiyordu. Ve sorunu Türk Telekom'dan başkasını çözmesi teknik olarak mümkün değildi. Ama ben bunu anlatamamıştım. Ve ben hiçbir şekilde telekomun saha görevlisine ulaşamıyordum.  Ama 2 gün sonra tekrar Telekoma döndüğümde TT görevlisi arkadaş beni cepten arayıp müsait olduğum zamanda evime gelip aynı gün internetimi bağlamıştı. 

Yaşadığım olaydan 3 ay sonra bile Vodafone benden özür diledi, üst düzey yönetici olduğunu söyleyen bir arkadaş "sizin yerinizde olsam bende aynını yapardım" dedi ve bu sorunu genel anlamda çözmek için çalışma başlattıklarını vs söylemişti, bana cazip teklifler de sunmuştu. Ama o zamanki şartlarda geçmemiştim.

İşin özü 1 hafta internetsiz kalmayı göze alabiliyorsanız bence denenebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

2 Ekim'de 2 yıllık tahhütüm bitiyor.

Aylık 54 liraya 75 gb AKK / 25 Mb hızda Fiber internet hizmeti alıyorum.

Tahhüt sonunda yeni güncel fiyat 59 lira / 25 mb hız - 50 Gb AKK veriyorlar. 

Hem Digitürk hem İnternet için bir çözüm bulmaya arefesindeyim. Bakalım sonucu buradan paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende TTNet Adsl + telefon kullanıyorum. Fakat Yeni evime taşındım site içerisinde ve henüz sitede TTNet alt yapısı yok. Böyle olacağını bildiğim için 3 ay önceden nakil talebinde bulundum, haliyle alt yapı olmadığı için taşıyamadılar bende 2 aylığına fatura ödememek için dondurdum. 

Dondurma ile ilgili ilave NOT: Dondurulan her ay kadar, taahhüt bittiğinde indirimsiz kullanmak zorunda kalıyorunuz.

Yani taahhüt vererek kampanyadan yararlandığınızda örneğin 50TL ödüyorsanız, 2 ay dondurulmuş ise taahhüt bittiğinde 2 boyunca en az 80-90 arası fatura ödeniyor. 

Devam edecek olursak alt yapı sağlanamadığı için ceza vs. ödemeden kapattırma imkanım olduğundan kapattırdım.Fakat temsilci arkadaş dediki, telefonunuzda ücretsiz ev sigortası kampanyası ile taahhüt alınmış, ev sigortası yüzünden ceza gelebilir dedi. Beni ilgilendirmez siz alt yapı veremiyorsunuz dedim, müşteri hizmetlerini aradığınızda düzeltirler dedi. 280 TL ceza bedeli geldi yeni. Müşteri hizmetlerini aradım sizin düzelteceğiniz söylendi bana müdürlükten dedim. kadın şok olmuş gibi öylemi dediler dedi şaşkınlıkla. Siz tekrar gidip müdürlükle görüşün dedi. Sizinle mi uğraşıcam ben sürekli izin mi alcam işten dedim biz birşey yapamıyoruz bey efendi dedi. 

Bakalım müdürlüğe gitçem bu hafta ne olacak görecez :)

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu gün biten 24 aylık tahhütümü ay başından beri yeniletmek için. Türlü türlü taklalar attı Superonline.

İlkin aradı fahiş bir fiyat verdi... Dedim yok düşüneceğim..

Aradan 5-6 gün geçti bir başkası arayıp sözleşmeyi uzatmak istedi. fiyat verdi bir önceki tekliften düşük, ama halen piyasanın üzerindeydi teklifi. 

Dedim yok ben taahhüt bitiminde başka firmaya geçeceğim. Siz beni 26'sında iptal ettirmek için arayın. :fiuw:

Neyse Superonline normalde 0850 veya 0532'li numaradan arar.. Bu sefer 0216 numaradan Superonline Bayi/Servisinden birisi aradı. İlhan bey merhaba, sizi kaybetmek istemeyiz size özel bir kampanyamız var. Mevcut tarifeniz devam edip 24 ay kalma sözü verirseniz Turkcell TV size hediye. Ne kadar peki 69,90.-Lira... Zaten 75 Gb AKK 25 Mbps hız internete 54 lira ödüyordum. Üzerine gelecek zam ve ihtiyacım olan Tv yayını olduğundan. Gelen teklifi cazip bulup kabul edip onayladım. 

Ama içime kurt düştü.. Çünkü karşı tarafın ağzından cımbızla laf aldım resmen onaylayıncaya kadar.

Kotam 75 gb mı evet

Hızım artık 25 mbps olmayacak 25 olacak dimi  yeni yasa gereği ?

Evet..

Ödeyeceğim rakam 69,90 .- lira mı ?

Evet...

Onayladım..ama dediğim gibi kur düştü.. Ertesi günde telefonuma sms geldi, AKK hakkınızı %100 doldurdunuz, sonra 1-2 dakika sonra %80'nini doldurdunuz..

Lan dedim karar verin tamamını doldurdum, yoksa %80'ni mi.. Normalde %80 önce gelirdi bu sefer sonra geldi. :fiuw:

İçiden Çınar'a kızıyorum, lan velet internetin canını okumuş diye..

Sonra Superonline hesabımdan bir kontrol ettim ki.. AKK kotam 75 gb değil 35 gb'ta düşürülmüş... Sonra bir kurcaladım, inceledim ki bana sunduğu fiyat teklifin alakası yok. Zaten web sayfalarında yer alıp, herkes için geçerli bir tarifeymiş.

Ama bana telefonda mevcut tarifenizle yani 75 gb olarak denmişti..

Neyse düştüm bu işin peşine..Şikayet oluşturdum 96 saat süre sonra çözüm sağlanacak dendi... 96 saatin üstüne bir o kadar daha geçti ama bir türlü somut çözüm olmadı.

Beni arayıp ört bast etmeye çalıtılar. Tamam 75 gb olsun, sizi mağdur etmeyelim bala bla bla...

Dedim yok ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen birisi değilim.

Ortada bir haksızlık var... Her şeyden öte bilinçli söylenmiş bir yalan var. Bun bana yapan bir başkasına da yapar.. Ben inceleyen, araştıran, sorgulayan birisiyim o yüzden fark ettim bu durumu. Ama bir çok kişi bu durumu fark etmeyip onaylayabilir dedim. O yüzden telefon kayıtlarının dinlenmesini talep ediyorum. Bu süreçte bana olum / olumsuz yani siz haklıymışsınız / yahut siz  yanlış anlamışsınız veta siz yalan söylüyorsunuz demenizi bekliyorum. Ben haklıysam özür bekliyorum, siz haklıysanız ben özür dileyeceğim ve hangi ücret-tarifeyi uygularsanız sorgusuz kabul edip taahhüt edeceğim dedim..

2 gün sonra Fiber İnternet Anadolu Yakası Bölge Müdürü beni aradı. Şikayetiniz araştrıldı ve haklı olduğunuz görüldü. Personelim adına sizden çok özür diliyorum dedi. Ve akabinde sizi çok üzüp mağdur ettik o yüzden sizin rakamı 69,90'liradan 64,90'liraya çekiyoruz. İlk 3 ay hiç fatura çıkartmayacağız ve Kotanız 75 Gb hızınızda 25 mbps.. En çok hızımın 25 mbps de kalmasına sevindim. Çünkü yeni tarifelerin tamamı 24 mbps...Böyle olunca da akkk hakkı bitince hızı 8 mbps ye kadar düşürülüyor. ma 25 mbps olunca ancak 16 mbps ye düşürebiliyorlar yeni yasa gereği..

Neyse tamamdır deyip hem özrünü hem sunduğu teklifi kabul edip onayladım..

Aradan yarım saat geçmeden, Turkcel Müşteri hizmetleri aradı. Sorununuz sonuçlandı şeklinde ekranıma düştü, bir problem var mı diye sordu. Dedim yok haklı olduğum ortaya çıktı teşekkür ederim dedim.. Bunun üzerine İlhan bey sizi çok uğraştırdık dolayısı ile üzdük sizi.. O yüzden bu ay ki faturanızı da biz sıfırlayalım diyerek hem bir özür hem bir jest yaptılar..

Geç oldu güç oldu ama temiz oldu. Hiç bir sonuçta elde edemeyebilirdim. O yüzden tebrikler ve teşekkürler Turkcel Superonline...

Ve son olarak bizim ülkede hak aranmaz , hak alınır gerçeğini tekrar yaşadım.

21 ay 64,90 liradan 75 gb - 25mbps hız+ tukcell tv giriş paketi + bu ayki fatura sıfırlandı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seçeneklerde hiçbiri yok ama burdan cevaplim hiçbiri...

Çünkü oturmuş olduğum mahallesi açıkta port yok...Bu yüzden internet bağlatamıyorum...Yıl olmuş 2017 biz hala nasıl bi katakulli yaparızda evimize internet bağlatırız diye düşünüyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, babacanmurat :

Seçeneklerde hiçbiri yok ama burdan cevaplim hiçbiri...

Çünkü oturmuş olduğum mahallesi açıkta port yok...Bu yüzden internet bağlatamıyorum...Yıl olmuş 2017 biz hala nasıl bi katakulli yaparızda evimize internet bağlatırız diye düşünüyoruz...

Adsl bile mi yok ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...