Jump to content

Mazda 2 Metalik Harfleri

Ulashcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, afacan bir çocuk bisikletiyle arka bagaj kapağına çarptı. Biraz cizildi, 15 -20 santimlik bir kısmı derince kazındı. Bugün RS servise götürüp kaskomun mini onarım kapsamında boyatayım dedim. Kapağın komple boyanacağını söylediler ve bir set metalik mazda 2 harfi temin etmem gerektiğini söylediler. Kapağın komple boyanacak olmasına canım sıkıldı açıkçası, yapacak birşey yok sanırım. 

Mazda 2 harf setini nereden ve kaça bulabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi?..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise bir sorun önce, pahalı ise ebay den getirtilebilir ;

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-2-REAR-BADGE-B87-/321928595793?hash=item4af4708951:g:fAoAAOSwPhdU2OlC

Geçmiş olsun, aklıma geldi, geçenlerde bir arkadaşımın da benzer bir problemi oldu. Seat aracını kaskonun anlaşmalı servisine götürdü, onun da sol çamurluk üstünde TSI yazısı vardı. Onarımı yapan yer kendisi temin edip kasko dahilinde bunu kendisi yaptı ama mini onarım da bu kapsam dışında ise onu bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay, aliexpress gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

yalnız kendisine güvenen bir usta bulup çiziğin olduğu kısma lokal boya yaptırmanız daha iyi olacaktır. renk tonunu tutturamayacaklarını bildikleri için böyle tamamını boyamayı pek seviyorlar. satarken de tamamının boyalı olması sıkıntı çıkartır. o nedenle lokal boya yapacak bir yere yaptırın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanıtlarınız için teşekkürler,  benim de içim içimi yedi,  bir çizik yüzünden komple boyanacak diye,  ertesi gün gidip bagaj kapağı yerine sol arka camurluktaki surtuk kısmı yaptırmaya karar verdim.  Kapağa rötuş yaptıracağım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...