Jump to content

Mazda Kayanlara Çin Arabaları Gelmiş!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Selman

17

• utku

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Makyajlıdır olm o, liste fiyatı zaten.. :) Makyajsız kaldığını hiç sanmam 1 sene geçti aradan yav, makyajlı bile yok zaten ortalıkta, buralarda en azından... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Kayanlar diye bir şirket söz konusu değil artık,Muhsin Kayanlar şirketi Başayar otomotiv şirketine devretti,bu arada kendileri kia bayisi oluyor.Tam olarak belli değil,nezaman yeni mazdalar gelecek.Ama 1 seneye kadar uzayabilir dediler.Bu arada kore ve iran arabası satılacak,bugun yarın gelir diye düşünüyorum.Bu arada mazda servis olarak devam ediyor,tabi yedek parça sıkıntısı ne olacak bilemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, ben değişimimizi duyuramadan Ömer yapmış açıklamayı :)

01.10.2007 tarihinden itibaren şirketimiz el değiştirmiş durumdadır.Sirketin yeni sahibi Mehmet BAŞAYAR'dır. Showroomumuzda şu anda 2.el araçları sergilemekteyiz.Mazda Avrupa'nın tam olarak Türkiye'ye gelmesiyle showroom yeniden Mazda'larımızla dolacaktır.Servisimiz tabii ki de devam ediyor, hatta yarından itibaren restorasyon çalışmaları da başlıycak.Servis ve satış kadrolarımız eklenen yenı arkadaşlarımızla daha da güçlenmiş durumdadır.MeB Başayar Mazda, Kayanlar Mazda gibi her zaman sizlerin hizmetindedir.Tabii ben de :)

Mazda Avrupa'nın en kısa sürede TAM olarak yönetimi ele almasını temenni eder,Saygılarımı sunarım.

(Not:Forumdaki ismimizi de çok yakında değiştiricez.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun. Değişim yapmak istediğinizde bilgilendirirseniz sizin duruma özel, mesajlarınızı kaybetmeden bu değişimi gerçekleştirebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ok, en kısa sürede bu konuda sizden yardım talep edicem.Mesajlarımızı kaybetmemek bizim için önemli.Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

şu gelen araçların bi tanıtımı yapılsa özellikleri fiyatları falan bence guzusunu hatuna kaptırıp hatundan kurtulmak isteyecek bi çok üyemiz bunlardan alır hanımına :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu gelen araçların bi tanıtımı yapılsa özellikleri fiyatları falan bence guzusunu hatuna kaptırıp hatundan kurtulmak isteyecek bi çok üyemiz bunlardan alır hanımına :D :D

Ben ne hanımı ne de çocuğumu sokakta bulmadım. Bineceklerse paramın yettiği en güvenli araca binmelerini isterim.

Bir önceki aracım Ford Fiesta idi ve 2000 de almıştım. Onda bile ABS + 4 hava yastığı vardı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben ne hanımı ne de çocuğumu sokakta bulmadım. Bineceklerse paramın yettiği en güvenli araca binmelerini isterim.

Bir önceki aracım Ford Fiesta idi ve 2000 de almıştım. Onda bile ABS + 4 hava yastığı vardı..

he senden hariç herkes sokakta buldu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi, burda Bülent Abi'nin "kurtulmak" kelimesini ne anlamda söylediği önemli :D

Ne olursa olsun. Benim kastım da o arabalara sebep her ne olursa olsun eşimi bindirmek istemeyeceğim yönünde ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne olursa olsun. Benim kastım da o arabalara sebep her ne olursa olsun eşimi bindirmek istemeyeceğim yönünde ;)

neslihan okuyor ya ondan böyle yazıyor gecenki buluşmada 1 büyügü devirip asıp kesmeye basladıydı :geyik::D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

acaba doğan slx ile cherry karşılaştırılabilmiş olsaydı çarpışma testlerinde sonuc ne olurdu?

fiti fiti olurdu gibi sanki :D gerçi  cherrylerde hava yastıgı yorganı falan var heralde :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...