Jump to content

Mazda Kayanlara Çin Arabaları Gelmiş!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Selman

17

• utku

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Doğan alır bence, nedeni de:

1. Çin işi malzemeden çalınmamış olması.

2. Kütle farkları

Ama her iki arabadaki adam da çok fena hırpalanır tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazıları bu hafta içerisinde Belçika dan gelecek dedi.

Ben dün Merser Koşuyolu ile konuştum 45 güne kadar ucuzlayacak dedi. Kimin ne dediği belli değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

dün servisteydim.. 4-5 aya kadar parça fiyatlarının baya bi ucuzlayacağını söylediler..

ben dün Haldız'daydım, servisteki Hikmet Usta ile oldukça muhabbetimiz vardır. son 1 ayda 3 kez zam yapıldı diye söylemişti bana. bu arada servis müdürümüz Fahrettin yine kalkmadı oturduğu yerden, gerçi kalksa bile değişen birşey yoktu. kısa farlarım yanmadığı için gittiğim serviste elektrik arızalarını yapamadıklarını öğrenmiş oldum. kişi inatçı olunca (şahsım), yine yanılmadım ve servise gitmenin anlamsızlığını birkez daha öğrenmiş oldum. sanayideki bir elektrikçiye 20 milyona yaptırdım arızayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Geçen yıl bu vakitlerde de makyajlılar ne zaman geliyor muhabbeti aynı minvalde sürüyordu, sonra ansızın geliverdiler... :)

sonra aniden alındılar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Seni beğeniyoruz da, koskoca yıl geçti başka birini duymadık makyajlı alan, bu durum biraz garip.... :D

ucuzcusunuz hepinizde ondan Ali var dier sitede var 3-4 kişi normal ama mermerler sayesinde elde kalan eski kasaları satmak için  fiyatı uygun veriolar dogal olarak eski kasa daha cazip geliyor fiyat açısından valla ben severek aldım makyajlıyı kim ne derse desin tek tereddüt ettiğim nokta siyahmı grimi idi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...