Jump to content

Mazda Kayanlara Çin Arabaları Gelmiş!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Selman

17

• utku

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

mehmet başayar kim tanıyanınız var mı yani daha önce tanıdık bir firma nın sahibimiydi hem kayanları hem antalyayı aldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Ben Geçen Kayanlara gittim.. Kia bayi olduğunu söylediler ama mazda servisi devam edicek dediler.. Ama ankara iftar yemeğinde asalet mazda servisi bir biz kaldık dedii.. Şimdi ben 10.000 lik bakıma gidicem ama hangisine.. Bide zaten sileceklerimi 3 kere değiştirdim şimdi yine aynı oldu camı silmiyoo.. Garantiden değiştirmekten ben sıkıldım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

İzmir servisi garantiden değiştirmiyor silecekleri...

burda değiştiriyolar selman abii.. Ama bişey değişmiyor.. Hep aynı ne yapacam bilmiyorum

ön ve arka cam silmiyor yine..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir servisi garantiden değiştirmiyor silecekleri...

bak abi isteyen servis değişiyomus, hallederiz bi daaki servise gidişimizde 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Geçen Kayanlara gittim.. Kia bayi olduğunu söylediler ama mazda servisi devam edicek dediler.. Ama ankara iftar yemeğinde asalet mazda servisi bir biz kaldık dedii.. Şimdi ben 10.000 lik bakıma gidicem ama hangisine.. Bide zaten sileceklerimi 3 kere değiştirdim şimdi yine aynı oldu camı silmiyoo.. Garantiden değiştirmekten ben sıkıldım..

Garantiden silecek değiştirme işi nasıl oluo abi.Sileceklerin garanti süresi ne kadar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Antalya'yı almadı, Özden alıntı hatası yapmış orada... :D

töbe deyin töbe..alan falan yok....alıntı hatası olmuş evet....olamaz mı yani... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

varmı yeni haberler mazdanın durumu hakkında Özden?

bizim bildiklerimiz de aslında basında sağda solda ne duyduysanız onlarla aynı bülent....sadece sunu diyebilirim...çok güzel günler olacak mazda ve müşterileri için...ürün gamı artacak...bunlar 3-5 ay içinde de gerçek olacak...bekleyip göreceğiz yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sadece sunu diyebilirim...çok güzel günler olacak mazda ve müşterileri için.

bunu okurken bi an heyecanlandım valla :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...