Jump to content

Geri vitesi unutturan otomobil... Nissan Pivo 2

chatlakx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Yav ne kadar da seviyosunuz bu geyikleri, anlamak mümkün değil  ???

suçmudur şimdi bu??? herkesin her konuda aynı ciddiyette olmasını beklemek asıl geyik olur sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef geyik avında ava giderken avlananlardan müteşekkil burası Nigar.. :D

Ona bi lafımız olamaz tabi de, bayan sürücü mevzusu geldi mi her ortamda hemen böyle bir geyik dönüyo ortamda ben onu anlamıyom.

Halbuki park ederken 9 hamle yapıp arabayı yine ilk girdiği konumunda bırakmayı başaran epeyce bir erkek sürücü görmüşlüğüm var  :nazar:  Ama bunlar istatistiklere girmiyo nedense  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

suçmudur şimdi bu??? herkesin her konuda aynı ciddiyette olmasını beklemek asıl geyik olur sanırım

Yok canım tabi ki değil, yanlış ifade ettim sanırım. Öyle bir beklentim olamaz zaten...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet haklısın, hanımların sürücülüğü konusunda önyargılı bir toplumuz, yalnız burası değil heryerde ve bütün forumlarda aynı şikayet var... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ona bi lafımız olamaz tabi de, bayan sürücü mevzusu geldi mi her ortamda hemen böyle bir geyik dönüyo ortamda ben onu anlamıyom.

erkeklere göre sanırım daha fazla sayıda park sorunu yaşayan bayan var ve bu görsel medyada da işlendiği için dogal olarak başlıyo böle bi geyik bayanlar konusunda yoks acidden erkeklerden daha düzgün araç kullanan bayan cok missuyumsuz hariç :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Enes, ben kendi üstüme alınmıyorum zaten  8)

Ama bi süre sonra bu durum trafikte bayanlara karşı tahammülsüzlüğe ulaşıyor, onların da gözü daha çok korkuyo trafiğe çıkmaya. Bence her insanın eşit şekilde trafikte olmaya hakkı var. Eğer trafikte zorlanan sürücüler varsa (sadece bayanlar için demiyorum) onlara tahammülsüz davranmak yerine yardımcı olmak lazım, yani bence  O0

Neyse konu arasına bi tartışma atmış oldum, buyrun siz devam edin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

... Eğer trafikte zorlanan sürücüler varsa (sadece bayanlar için demiyorum) onlara tahammülsüz davranmak yerine yardımcı olmak lazım, yani bence  O0 ...

Nigar haklısın ama en sol şeritte 70-80 ile gidenlerin de bize yardımcı olması lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...