Jump to content

Kazık Mikser....

Ahmet ÇINAR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Keyifli formlar abilerim

Aracim 92 model 323 hb herkez gibi benimde lpg problemim var ozellikle statik mikserden dolayi.mikserden dolayi hava filtresi kazani yukseldi ve kabut a degiyor.cekme me problemi benzinde oksijen miktarini engelleyip azalttigi icin performans/km yakit sorunu vs.vs.bu sorunlardan dolayi blos mikser almak istedim ama siparis veremedim.

Kazik mikser adi verilen,karburatoru sagindan solundan delip lpg yi direk verme olayi karburator icin ne kadar sagliklidir?uygulayan kullanan varmi tavsiyeleriniz nelerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen yetiştim Burak abi konuya :)

Hocam kazik mikser için ben tornaci ve karbüratörculerle konuştum malzeme yapısı gereği çatlama genişleme ihtimali var.bende sorun yaşıyorum mikserde istanbul-ankara yolculugumda mikseri söküp benzinle kullandım 8 litre yaktim ki bu benim için cok iyi rakam sabit 120 km ile gittim 1-2 kez 200 e dayandirdim o kadar.

Lafin özü blos olmadan karburatorden verim olmaz blos istemiyorsaniz lada samara karbüratörü veya ford karbüratörü alip kazik mikser yaptirirsaniz gercek anlamda verim alirsiniz ayrica kelebekleri bizimkilerden büyük olduğundan performansta artar.buji araliklarini daraltmayi unutmayin subap ayari da sicak 30 yaptirirsaniz saat gibi olur birde lpg beyni markasi nedir ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi blos mikser motorsiklet karbüratörü prensibiyle çalışıyor kelebekten sonra motorun vakumuyla hava oranini dengeliyor bu esnada da ayarlanan yakit miktarini da motora göndermiş oluyor prensip bu kadar daha iyi anlamak için youtube şart 😀

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...