Jump to content

Mazda CX-3 Yakıt Filtresi Sorunu

mehmete
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hava ısınınca bendeki ses de kesildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, jackjoker :

bende ses her daim var. sıcak soğuk farketmiyor artık benim arabada. 

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çıldırırdım ben olsam. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba ..Bende merakla konuyu takip ediyorum ve servet beyin azmine şapka çıkarmak gerekir ve inşallah herkes istediğini en kısa zamanda alır.Konuya bende yurt dışı forumlarında baktım az da olsa şöyle bir link paylaşmak istedim.http://www.cx3forums.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=653&start=10    ...Google çeviriden yararlandım ve konu tayvan da üretilen yakıt filtre kalitesine bağlanmış galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

filtre diye ortak kanıya vardık, kışın mazot yoğunlaşıyor, filtreden normalden az geçiyor, basınç düşüyor, pompa basıncı tamamlamak için hava çekiyor, ses, gürültü, hırıltı, hava kabarcığı yüksek yakıt harcama bilgisi, çekiş düşmesi, stop etmesi vs. havalar ısınınca mazot normale döndü filtre şimdilik idare ediyor. Kısaca bu filtre ile hayat geçmez. Mazda tez zamanda filtreye el atmalı. Yoksa bu araçlar kışın yatmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Servet :

Şu an sıkıntı yok, hava maşallah yaz havası. Test için Kartepe'de bir gece konaklama lazım :)

pompadan gelen uğultu devam ediyor mu abi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bu konu ile ilgili çalışma yapıyor, ve yineliyorum filtre motor yaşam alanında olacak yada daha büyük filtre konacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Taze bilgi :
Dün akşam saatlerinde adanaya doğru yola çıktım. Saat 2300 civarı cankurtaran tesislerinde yakıt alımı için durdum. Dış hava - 1 derece kar yağışlı. Bekledim rölantide bir süre. Yakıt pompa sesi yok, çekiş kaybı yok. Sanırım sorun çözüldü

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taze bilgi :
Dün akşam saatlerinde adanaya doğru yola çıktım. Saat 2300 civarı cankurtaran tesislerinde yakıt alımı için durdum. Dış hava - 1 derece kar yağışlı. Bekledim rölantide bir süre. Yakıt pompa sesi yok, çekiş kaybı yok. Sanırım sorun çözüldü

O araç kaç binde [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar günü adanaya gittim yeni döndüm. Liberty aksı kırık olduğu için onunla gidemedim. Patron rica minnet ve dolu depo ile isterim dedi [emoji3]

Şekil 13 a liberty

045a30fa4fd554c7c60ba3ba5ec9dfcc.jpg

Fatih, sende ön balata vardı dimi [emoji186]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.03.2017 at 17:05, Servet :

Taze bilgi :

daha erken. yakıtın soğuktan etkilenmesi için gece boyunca ya da en azından 2 saatten aşağı olmamak üzere beklemek gerekir. yakıt almak için durduğunda motor sıcak, aracın tüm aksamlarında ısı yüksek olduğundan problem hemen kendini göstermez diye düşünüyorum. örneğin benim arabam da henüz değişim olmadı. sadece aracı gece boyunca bekletip sabah çalıştırdığımda geliyor ama yol alıp ısındıktan sonra gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha erken. yakıtın soğuktan etkilenmesi için gece boyunca ya da en azından 2 saatten aşağı olmamak üzere beklemek gerekir. yakıt almak için durduğunda motor sıcak, aracın tüm aksamlarında ısı yüksek olduğundan problem hemen kendini göstermez diye düşünüyorum. örneğin benim arabam da henüz değişim olmadı. sadece aracı gece boyunca bekletip sabah çalıştırdığımda geliyor ama yol alıp ısındıktan sonra gelmiyor.

Hayır, ankara'dan yola çıkıp yine aynı yerde mola verdiğim zaman ilk kez sesi duymuştum.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.03.2017 at 17:21, Servet :

Pazar günü adanaya gittim yeni döndüm. Liberty aksı kırık olduğu için onunla gidemedim. Patron rica minnet ve dolu depo ile isterim dedi emoji3.png

Şekil 13 a liberty

045a30fa4fd554c7c60ba3ba5ec9dfcc.jpg

Fatih, sende ön balata vardı dimi emoji186.png

1 gün sağlam kalaydı iyiydi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Çağlar Bayur :

O kadar çamur gir çık yine iyi dayanmış ama meret yerinde durmuyor ki çok oynak :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satışı verme sen.. daha neler yapacam

O kadar çamur gir çık yine iyi dayanmış ama meret yerinde durmuyor ki çok oynak [emoji3] 

Burak, aracı Çağlar'dan satın aldım. Garibim maslak Mecidiyeköy arasında kısılıp kalmıştı. Daha napim dimi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...