Jump to content

Mazda CX-3 Yakıt Filtresi Sorunu

mehmete
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benimki de 2016 model ve ses geliyor. ama servis, bültende şasi numarası yoksa hiçbir şey yapamayız diyor başka bir şey demiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar, bugün SK Ankara bayiine gittim filtre değişimi yapıldı, dış görünüş olarak eski ve yeni filtre arasında fark yok.

Şimdilik ses kesildi.

Fotoğrafı ekledim ayrıca sadece 4 araçta sorun olduğunu iddia ettiler, lütfen aracınızda ses varsa bir bayiye başvurun.

CA889181-33A8-4CDA-965A-6C0DC93B1E0D.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki hafta önce malum ses probleminden gittiğimde yeni bir parça geliştirildiği ve bu parçadan sınırlı sayıda üretildiği söylendi. Belçika'dan sipariş üzerine getirileceği söylendi ve bugün parça değişimi yapıldı. Sanırım Ankara'da ilk geliştirilmiş parçayı benim aracıma taktılar. Fakat ne gibi bir değişiklik var yok bilemiyorum . Umarım bir daha yapmaz. Sadece 4 araçta var demeleri ise hiç inandırıcı değil. Banada bütün araçlarda olduğunu söylediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, Masterteam :

İki hafta önce malum ses probleminden gittiğimde yeni bir parça geliştirildiği ve bu parçadan sınırlı sayıda üretildiği söylendi. Belçika'dan sipariş üzerine getirileceği söylendi ve bugün parça değişimi yapıldı. Sanırım Ankara'da ilk geliştirilmiş parçayı benim aracıma taktılar. Fakat ne gibi bir değişiklik var yok bilemiyorum . Umarım bir daha yapmaz. Sadece 4 araçta var demeleri ise hiç inandırıcı değil. Banada bütün araçlarda olduğunu söylediler.

parça nedir? nasıl bir parça? sordunuz mu? aracın neresine takıldı? pompa giriş noktası? yakıt filtresi noktası? yakıt hattı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.01.2018 at 15:20, Masterteam :

hangi servis taktı parçayı? Şasi numarası girildiğinde sizin aracınız için de bülten gözüküyor muydu? Gözükmüyorsa parca değişimini nasıl başardınız? Benim araç da 2016 model ve sesi sürekli duyuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.01.2018 at 16:20, Masterteam :

hala cevap bekliyoruz. sınırlı sayıda üretilen nedir ? 

yani bazen öyle bir şey yazıyorsunuz ki kapalı kutu tamamen. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parça yukarıda paylaşıldı arkadaşlar, forumdaki konunun tamamını okursanız sorunun neden kaynaklandığını ve değişimin nerde yapıldığını anlatsınız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, mkguler06 :

Parça yukarıda paylaşıldı arkadaşlar, forumdaki konunun tamamını okursanız sorunun neden kaynaklandığını ve değişimin nerde yapıldığını anlatsınız..

eğer yeni geliştirilen parça buysa ve size de bunu söyledilerse ses yine geliyor bir süre sonra.  konunun tamamını biz oluşturduk zaten bu forumda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Masterteam ile @mkguler06 hocamın mesajları karıştırılmış sanırım. Güler hocam sizin altınızda ki mesajda yeni bir parça olduğunu geliştirdiğini dair şeylerden bahsetmiş masterteam. Sizin değişimizin normal kütük değişimi anladığım kadarıyla.

@Masterteam bize yeni parça konusunda bilgi verebilir misin? Yada hangi bayi bunu söyledi ise ismini verebilirsen sorunu yaşayan kişiler arayıp kendileri bilgi alsınlar parça hakkında. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.01.2018 at 08:45, SafaTR :

@Masterteam ile @mkguler06 hocamın mesajları karıştırılmış sanırım. Güler hocam sizin altınızda ki mesajda yeni bir parça olduğunu geliştirdiğini dair şeylerden bahsetmiş masterteam. Sizin değişimizin normal kütük değişimi anladığım kadarıyla.

@Masterteam bize yeni parça konusunda bilgi verebilir misin? Yada hangi bayi bunu söyledi ise ismini verebilirsen sorunu yaşayan kişiler arayıp kendileri bilgi alsınlar parça hakkında. 

Yeni bir parça yok hocam, kütüğün iç yapısı değişmiş sadece SK mazdayı arayıp sorabilirsiniz @Masterteam hocam da sanırım SK Mazda’ da değişim yaptırdı...

Başta parça değişimi yapılmayacaktı elimizde yok felan dediler, biraz uğraşınca tamam sizi öne alalım deyip değiştirdiler.

ayrıyetten 2 ay önce Belçikadan enjektör getirtip yine serviste garantiden değişmişti, yokuş yukarı çıkarken arıza ışıklarını yakıp araba devirlenemediği için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kusura bakmayın uzun zamandır işlerimden dolayı foruma giremedim. Parça SK’da değişti. Parçanın ne olduğunu bilmiyorum. Söyledikleri gibi 15-20 gün parçanın gelmesini bekledim. Ses kesildi fakat 3 ay veya 3 gün sonra ne olacağı belli olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ses bu ses mi? Motor sıcak araç rölantide. 

Sesi ayırt edemeyenler için tarif edeyim. Kısık sesli gelip yükseliyor sonra bir anda kesiliyor. Turbonun devirlendikçe çıkardığı sese benziyor. Mazda 3 lerde de varmı acaba aynı ses. Hava ortalama 4 ile 7 derece arasındaydı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malum gelip giden ses sorunundan sonra 15 gündür de araç serviste klima parçası bekliyordu parça gelmiş

kısmetse bu hafta alıcam aracı ses için tekrar bi kontrol daha yapacaklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
28.01.2018 at 23:55, SafaTR :

Ses bu ses mi? Motor sıcak araç rölantide. 

Sesi ayırt edemeyenler için tarif edeyim. Kısık sesli gelip yükseliyor sonra bir anda kesiliyor. Turbonun devirlendikçe çıkardığı sese benziyor. Mazda 3 lerde de varmı acaba aynı ses. Hava ortalama 4 ile 7 derece arasındaydı. 

Sese binayen servise gittim. Mazot sulu vs  vs. Opeti aradım şikayette bulundum. Yetkililer geldi numune aldılar. Anonim şekilde yaptırabilmem içinde 1 şişe numune bana bıraktılar. Görücez bakalım mazda mı haklı Opet mi haklı. Bunu deneyen varmıydı? 

IMG_20180216_121047.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...