Jump to content

Bu videodaki jantın marka ve modeli nedir?

Guest infsphinx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

vala cıkartamadım abi bu jantı.. fin racin dende bişey bulamadım olsa olsa fin racing dir o da ordanda bişey cıkmadı.. kei racing fin diye bi jant buldum o da buna benzemiyo.. jantın karakteristik özelliklerine baktım biraz bulabilirsem belki ordan bulurum abi, eklerim adını eger bulursam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

vala cıkartamadım abi bu jantı.. fin racin dende bişey bulamadım olsa olsa fin racing dir o da ordanda bişey cıkmadı.. kei racing fin diye bi jant buldum o da buna benzemiyo.. jantın karakteristik özelliklerine baktım biraz bulabilirsem belki ordan bulurum abi, eklerim adını eger bulursam..

vala bende bulamadım elemanın yalancısıyım bende bana dediği buydu hankı marka jant bu dediydim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

baya bi kasmak lazım bunlar için çünkü oz un 35. yıl jantını sordugumuzda 2bucuk milyar demişlerdi sadece jantlar için ve bunu sormustum onlar daha pahalıya gelir sana diye eklemişlerdi.. ki bu fiyat 17" için gecerli..

yaklaşık 3 milyar gibi bi fiyatı var yani he... bnen 18 lik alcam bi de... abovv der kaçarım abi o ne... süpermiş fiyat... bi de adrenalin çekeceksin bunlara 4.5 milyar olacak öde öde bitmez o bea... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yaklaşık 3 milyar gibi bi fiyatı var yani he... bnen 18 lik alcam bi de... abovv der kaçarım abi o ne... süpermiş fiyat... bi de adrenalin çekeceksin bunlara 4.5 milyar olacak öde öde bitmez o bea... :D :D :D

babamın bana dediği gibi arabaya ne alsam aynı tepki hayatın borç ödemeklemi gececek senin :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

babamın bana dediği gibi arabaya ne alsam aynı tepki hayatın borç ödemeklemi gececek senin :D :D

aynen abi öle bir borca sokar ki bu jantlar adamı hakkaten ömürden bir miktar geçer taksidi bitene kadar... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynen abi öle bir borca sokar ki bu jantlar adamı hakkaten ömürden bir miktar geçer taksidi bitene kadar... :D :D :D

çok para hakkaten be
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...