Jump to content

Aracım Satıldi Konu Silebilir

özkan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Cümleten selamunaleykum.uzun suredir foruma giremiyorum.ikiz çocuğum oldu.Doğum falan derken bunca ay uzak kaldık.Mazda 3 aracım satiliktir.Ekstra olarak xenon far,amerikan park modulu( tas direnc degildir moduldur tek tusla sinyalleri eski haline getirebilirsiniz), follow home me modulu taktim.Montajlarini kendim yaptim.Aracin sagini solunu kurcalatmamak icin.Beni bilen bilir zaten aracin calismayan aksami yoktur.Olsa zaten elden gecerdi..Actigim sinyal kolu tamiri,klima tusu tamiri gibi konulardan tahmin edersiniz zaten :)

Satma nedenim otomatik arac ihiyaci hasıl olduğundandir

malum  sitedeki ilan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-biniciye-mazda-3-253857272/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abiye sahibinden üzerinden mesaj atmıştım 323 ümü satarsam görüşelim diye meğer forumdanmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Analı Babalı büyüsün. 2 kizler uykusuz geceler başladı demek ki benim ikizler 19 yaşında oldular. Araç güzel duruyor Alıcıya hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

08.01.2016 at 00:34, nazarterzi :

Analı Babalı büyüsün. 2 kizler uykusuz geceler başladı demek ki benim ikizler 19 yaşında oldular. Araç güzel duruyor Alıcıya hayırlı olsun.

Allah razi olsun ;)

08.01.2016 at 16:34, Mustafa Şan :

abiye sahibinden üzerinden mesaj atmıştım 323 ümü satarsam görüşelim diye meğer forumdanmış :)

Sattin mi 323 ü ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, özkan :

Aracım Satıldı Konu Silinebilir :)

O zaman bize hayırlısı olsun demek düşüyor ;) Bir süre sonra sileceğiz :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...