Jump to content

Mazda 2 Kaporta Hasarı

nurg
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@nurg   saldırma düşüncesi geçmiş ama :) 

ve bu yetmemiş sitede bunu dillendirmişsiniz bile 

sizin alana şöyle bir giriş yapıp (lafımı sokayım) ve hemen kaçayım :) 

bazi şeylerin şuyuu vukuundan daha kötüdür

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@arman-1999 Yahu içimden bir an yükselen duyguyu nasıl kontrol edeyim? Sevdiğiniz birini kaybettiğinizde gelen üzüntü duygusunu engelleyebiliyor musunuz? Ya güzel bir haber aldığınızda gelen sevinci? Duyguları engelleyemezsiniz. Yansıtmamayı seçebilirsiniz. Onlardan yola çıkarak bulunacağınız davranışların barındırdığı riskleri düşünür, harekete geçmekten vazgeçersiniz. Nitekim benim yaptığım da bu. Kızgınlığımı dillendirmekte de bir sakınca görmüyorum. Hatta daha açık ifade etmek gerekirse: "ulen şeytan diyo ki git şunu şunu yap adama, arabasına, ama hayır yapmayacağım, çünkü ben öyle biri değilim." ;) Neyse bu psikolojik tartışmanın yeri bu konu değil zaten :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@nurg açın bir psikolojik konu o halde 

engelleyemediğimiz duyguları yansıtırız biz de orada :) (şiir gibi oldu)

şaka bunlar şaka 

eğleniyoruz veya en azından ben eğleniyorum ya da öyle sanıyorum :) 

genelde muppet show da ki o loca da yer alan iki ihtiyardan biri gibi hissediyorum kendimi, her şeyi eleştiren, geçimsiz ...

bir ara rahmetli Tarık MİNKARİ ve Aydın BOYSAN veeeeee Şebnem DÖNMEZ buna benzer bir program yapmışlardı ama maalesef canım Türkiyem henüz buna hazır olmadığı için kısa sürede yayından kaldırılmıştı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Burak duruma göre değişmekle beraber Waldorf daha yakın gibi duruyor :) 

Yahu biz mazda 2 kaporta hasarı ve bunun üzerine gelişen olaylar hakkında konuşmuyor muyduk ???

bir de Şansal BÜYÜKA ve Erman TOROĞLU' nun programına kızarlardı bakın laf döndü dolaştı nerelere geldi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar merhaba millet! Kötü bir hastalık dönemi ve finallerin gelmesi komple yatağa düşürdü beni, güncelleyemedim.

Aracı gittim aldım bir hafta oldu @İlhan. Ay faturaya da bakacaktım da unuttum annem de sormuştu... Top artık benim sigorta şirketimde. Bakalım hangimiz haklıyız. Ne kadar sürecek sonlanması, bilmiyorum, malûm evrak işleri kolay olmuyor... Sigortaya sordum, eğer ben haklıysam, benim şirketim karşı tarafın şirketinden bu masrafların parasını alıp benim açtığım gediği kapatacak. Böylece sicilim sıfırlanacak ve seneye yenilerken indirimden faydalanabileceğim (prosedür böyleymiş yani bu bilgiyi de paylaşayım, ben bilmiyordum kötü tecrübeyle öğrendim).

Evo'da yapılan işlemlere gelirsek: aracın yatışı salı 12 ocak'ta yapıldı. 20 ocak çarşamba taburcu ettik. Sağ kapı açılmıyor demiştim, mekanik bir problem olmuş orada, onu da düzeltmişler (telefonda anlatıyorlardı bunu da uyku esnasında anlamadım bi şey, "he" deyip geçtim gibi). Kaputu geri takmışlar herhalde, yamulmuştu. Kapıda hiçbir iz yok. Önceki kazamdan ön tampondaki boya sıyrıklarının da icabına bakmışlar, misssssler gibi olmuş. Bunlar haricinde birkaç eksiği gediği daha vardı (koltuk sarsıntısı vb.) Kiddo'nun, onları da söylemiştim hazır yerine götürmüşken, el atmışlar. Bana aracı teslim eden arkadaş tamirde görev almadığı için detaylı bilgi veremedi, ben de çok sıkıştırmadım. Ama ekibin ellerine sağlık, yeni gibi Kiddom maşallah.

Bu sabah kaza yaptığım yerden tekrar geçmem gerekti arabayla. Kırmızı ışıkta denk gelince hemen yamuk da olsa bi fotoğraf yakaladım, ekledim aşağıda. Söz konusu konteyner kaza akşamı da vardı. Sağ sokağa dönüş yasak, ora tek yön. Sağımda altın renkli Doblo var ya, onun yerine sağa park etmiş araçlar düşünün (beyaz bi servis aracı vardı Transporter tarzı o gece). İlgli Mersedes sağa çekmiş (konteynerı görünce az daha ilerlemiş ve sağ sokağa mecburen boşluğa burun vermişti, zaten u dönecekti illa ki genişten alıp burun verdi) ve benim burdan geçmemin imkânsız olduğunu, tamponunu sökeceğimi, çok fena arkadan geçireceğimi savunmuştu [hatırlatma amaçlı]. hayırlısı. en azından Kiddom hâlâ benimle ve barıştık ve mutluyuz :')

9f96000a09e35dd9077f4b86d26fa0c6608ccb1e76d175fe849eaf54f98f1dd6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

düz arabaya nazarlık yapınca aklıma bu konu geldi niyeyse :D neyse benimki küçük sayılır. Geçmiş olsun, Allah tüm kuzuları saklasın beklesin . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Herkese tekrardan merhabalar, ahali!

Sessizce girip çıksam da yazamadım pek forumda. Size bu hafta yine anlatacak hikâye çıktı, onu anlatayım hemen. Konu kaporta hasarı olmamasına rağmen yeni başlık açmayayım istedim bu vaka için.

Nurg'un Bitmeyen Dramı: Bir Kiddo Öyküsü'nde bu haftaki konumuz plaka çalınması :) İstanbul'un uğursuzluğu kara bir bulut gibi oğluşumun üzerimde dolaşmaya devam ediyor.

34 GD 8296 plakalarım arkalı önlü sizlere ömür.. Sabah bir geldim ki ikisini de sökmüş itler. Fotoğrafı ektedir. Gerekli işlemler yapıldı, tutanak tutuldu, şimdi sıra Trafik'e gidip yeni plaka almada.

Keşke 06 plaka alabilsem ama...

Ekran Resmi 2016-07-11 11.59.11.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim @Burak ve @Dagiki:(

@Mehmet Özdemir ben de şaşırdım, ama @revivo73'nun dediği doğru. İçinde bulunduğumuz dönemi ve benim de ikametimin, IŞİDcilerin, mollaların ya da PKK'lıların, hiç olmadı hapçıların olduğu bi semt olan Zeytinburnu'nda olduğunu dikkate alalım.

Bu plakanın yakında bi bomba yüklü araca ya da başka yasa dışı işlere karışacağını tahmin edebiliriz. Plakanın artık benimle alâkası kalmadı, emniyet kayıtlarına geçti ama durum can sıkıcı. Yoktan yere masraf edeceğim, ruhsat ve plakamın giriş izni olduğu tonlarca resmî mekâna yeni plakayı kaydettireceğim, kaskocuyu vs. arayıp durumu bildireceğim... Çalışan bir insan olarak bu bürokrasinin ne kadar zor olduğunu hepiniz bilirsiniz. Daha bakalım Gayrettepe'de kaç saat bekleyeceğim.

Çalanı bulursam rahatlamak için döveceğim. Bunu da buraya not düşeyim. Plakam güzeldi de gitti diye üzülmüyorum, sadece eskiyi özlerim. Çıkan masrafa da üzülmüyorum. Ama zamanımı ve huzurumu çaldı, bunu ödeyecek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...