Jump to content

Mazda 2 Kaporta Hasarı

nurg
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

11.07.2016 at 12:33, nurg :

Teşekkür ederim @Burak ve @Dagiki:(

@Mehmet Özdemir ben de şaşırdım, ama @revivo73'nun dediği doğru. İçinde bulunduğumuz dönemi ve benim de ikametimin, IŞİDcilerin, mollaların ya da PKK'lıların, hiç olmadı hapçıların olduğu bi semt olan Zeytinburnu'nda olduğunu dikkate alalım.

Bu plakanın yakında bi bomba yüklü araca ya da başka yasa dışı işlere karışacağını tahmin edebiliriz. Plakanın artık benimle alâkası kalmadı, emniyet kayıtlarına geçti ama durum can sıkıcı. Yoktan yere masraf edeceğim, ruhsat ve plakamın giriş izni olduğu tonlarca resmî mekâna yeni plakayı kaydettireceğim, kaskocuyu vs. arayıp durumu bildireceğim... Çalışan bir insan olarak bu bürokrasinin ne kadar zor olduğunu hepiniz bilirsiniz. Daha bakalım Gayrettepe'de kaç saat bekleyeceğim.

Çalanı bulursam rahatlamak için döveceğim. Bunu da buraya not düşeyim. Plakam güzeldi de gitti diye üzülmüyorum, sadece eskiyi özlerim. Çıkan masrafa da üzülmüyorum. Ama zamanımı ve huzurumu çaldı, bunu ödeyecek.

Genişlet  

plakanızı 3m bant ile yapıştırmanız tavsiye olunur arkadaşımın başına sizin olayın aynısı denk gelmişti hemen plakalıkları söktüm yapıştırdım hem daha şık oldu hemde sökülemez :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...