Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Hava ve Yağ Filtresi Kodları

boran2424
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım.konuya vakıf olanlardan yardım bekliyorum. 2006 model manuel 1.6 mazda 3 tüplü aracım için hava ve yağ filtresini aliexpressten alıcam fakat kodlarını bilmiyorum birde yağ olarak mobil mi castrol mu ve 0w-40 ,5w-30 ,10w-40 hangisi olmalı erzurum da yaşıyorum onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis faturalarından baktım, kodu vermişler mi diye. maalesef sadece air filter ve oil filter yazıyor. şasi numaranızı girip, malzeme kodlarına bakabileceğiniz bir web sitesi vardı haturladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1. Nesil Mazda 3 için bulabildiğim kadarı ile parça kodları şunlar ;

Hava Filtresi ZJ0113Z40
Yağ filtresi B6Y114302A
Polen Filtresi BP4K61J6X

Yalnız bunlar öyle ahım şahım tutan parçalar değil neden servisten temin etmiyorsunuz ? 

Not: Bu kodlar nihai kodlar olmayabilir. Nihai kodun bulunabilmesi için şase numarasının bilinip kontrol edilmesi gereklidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim. buradaki servisin fiyat politikası hiç hoşuma gitmiyor geçen gün dengeleme su deposununu termostatlı kapağı bozuldu termostat kısmı içeride kaldı kırarak çıkarmak zorunda kaldık bende servisi arayarak parça fiyatı almak istedim plastik kapak için 130tl +kdv dediler o yüzden parasını da bir kenara bırakıcak olursak enayi yerine konulmak zoruma gidiyor o yüzden onlardan almayacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...