Jump to content

W4Lr0n

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

12

• Dündar

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bugün Dündar abinin dükkanına gittim,ufak bir işim vardı...gittiğimde Kaan'ın arabasının bugün teslim alınacağını öğrendim ve hemen çektim fotoları...Dündar abide de baya foto var,gelince o da ekler...

hemen yorumumu yapayım,araba fotoğraflardan çok daha güzel duruyor...hatta ilk gittiğimde bana bilgisayardan gösterdiler arabayı,burun kıvırdım...sonra yanına gidince çok farklı olduğunu anladım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok emek verilmiş ve kaliteli emek verildiği her halinden belli ellerine sağlık uğraşanların  O0 Volkan belirtti ama belki resimde böyle görünüyor turuncu yerine kırmızı dahamı can alıcı dururdu acaba,ön panjur ızgaralı iyi durmamış sanki,birde öne göre arka tampon sade kalmış gibi  :) ama bu kadar değişime karar verip uygulama cesaretinden dolayı kutluyorum  :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abartı olan nedir ki,sadece çift renk uygulaması var arabada  ???

bana abartı gelen o zaten yani herkes begenmek durumunda deil sanırsam ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkada sport tamponun yoklugu hissediliyor.. işçilik eminimki 10 numaradır, keşke siyahla turuncunun birleştiği yere bu iki rengi birbirine güzelce baglayacak bi bordür cekilseydi 8:) bide öndeki karlık ayarında bi marspiyel lazım arabaya, tabi devamında yine aynı ayarda bi arka tampon eklentisi dökülebilir.. :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel  olmuş ama resimden pek bişey belli olmuyor  yakından gördüğümüzde eminim ki süper olmuş diyebiliriz..Ben ön tarafta ki karlık yerine daha kibar bişey olmasını tercih ederdim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Sevinç'te otobüs beklerken önümden geçti aha dedim bitmiş..Dündar Abi'nin eline sağlık güzel olmuş gerçekten gece özellikle hoş görünüyordu ilk canlı görenlerden biriydim sanırım O0

Bu arada tamamen renk uygulamasından bahssettim arabayı hep görüyorum zaten karlık ayarında maşbiyel ve arka tampon güzel tamamlar kankam doğru sölüo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana abartı gelen o zaten yani herkes begenmek durumunda deil sanırsam ;)

abi ben anlamadım şimdi,Murat abinin arabasına çift rengi yakıştıran sen değil miydin?karbonda bir çeşit renk değil mi sonuçta  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkada sport tamponun yoklugu hissediliyor.. işçilik eminimki 10 numaradır, keşke siyahla turuncunun birleştiği yere bu iki rengi birbirine güzelce baglayacak bi bordür cekilseydi 8:) bide öndeki karlık ayarında bi marspiyel lazım arabaya, tabi devamında yine aynı ayarda bi arka tampon eklentisi dökülebilir.. :nazar: :nazar:

Kaan ne ön ne de arka sport tamponu beğenmiyo zaten,o yüzden almıyo tamponları  ;) bordür konusunda ciddi misin bilmiyorum ama şaka olsa gerek İrfan  :eek:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Canlı daha güzeldir kesin ama bence kaliperler komple turuncu veya turuncu mazda yazılı olmalıydı.Birde far kaşı gerektiriyor araba bu şekilde daha agresif dururdu yani alt ekleme ile bütünlük sağlardı.İrfanın dediği gibi ayrıca daha farklı marşpiyel gerek çünkü ön tampon abartı ekleme ile üzerindeki marşpiyel sade ve uyumsuz kalıyor.Birde jantlar ufak kalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaan ne ön ne de arka sport tamponu beğenmiyo zaten,o yüzden almıyo tamponları  ;) bordür konusunda ciddi misin bilmiyorum ama şaka olsa gerek İrfan  :eek:

Abi sport değil zaten onlarda karlık hizasına inse hoş durur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...