Jump to content

W4Lr0n

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi sport değil zaten onlarda karlık hizasına inse hoş durur :)

yapıcaklar öyle bişey zaten,nasıl bişey olması konusunda kararsızlar  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

12

• Dündar

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bordür konusunda ciddi misin bilmiyorum ama şaka olsa gerek İrfan  :eek:

cok ciddiyim abi, chip foose derki bordür olmadan hiçbi boya bitmiş sayılmaz :D güldügüme bakma abi ama adam dünyanın en iyi araba boyacılarından sölüyosa bunu vardır bi bildigi 8:) adamın neredeyse bütün programlarını izledim discoverydeki ve genelde araclara cift renk yapıyor ve bu aracların bordürsüz olanını henüz görmedim 8:) hatta bu işin ustasıda baska birisi onu cagırıp ona yaptırtıyordu, yaslı bi amcamdı işte.. kendisi bile dokunamıyodu bu işi ustasına bırakmalı diyodu, o derece önem veriyo yani adam..

şurda yapmıs adam mesela..

Foose-70-Challenger-SA-Chip-2-1024x768.jpg

bunun dısında sadece 2 rengin arasından ince bi çizgi gecirilerekte yapılabiliyor bu bildigimiz sulu boya fırcasına benzer bişeyle.. çizginin rengi iyi secildigi taktirde boyaya acayip zenginlik katacak bi uygulama..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi ben anlamadım şimdi,Murat abinin arabasına çift rengi yakıştıran sen değil miydin?karbonda bir çeşit renk değil mi sonuçta  8:)

ben bi kaputu begendim arabayı sirk arabası gibi yapmamış murat gayet hoş duruyor yine geldik zevk meselesine ben begenmedim arkadaş güle güle kullansın belliki çokçada emek harcanmış lakin bana hitap etmedi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar, yorumlarınızı okudum beğenenlerede beğenmeyenlerede açık olarak  fikirlerini belirttikleri için teşekkür ederim  ;), aracımıza gelince ihtiyacımız olan ek değişikler bir anda yüklenmeyelim diye sıraya konuldu desek yeridir çünkü herşey maliyet, arka tampon uzatması, öntampona uygun marşbiyel, 18" jant bu değişiklikler şu an sırada olan en öncelikli parçalar zamanı gelince bunlarda olacak arkadaşlar.Bende birkaç foto ekleyeyim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emeği geçemlerin eline sağlık.Ben beğendim.Hata canlı canlı görsem dahada beğenicemi düşünüyorum.

Volan benim arabyla alakası yo bunun.Hem Bülentin araba kaput kaplam bendeki kadar çift renkmiş gibide görünmicek.Çünkü onun arabasın rengi biraz daha koyu.Hatta benim arabadan daha güzel diye duracağını düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Emeği geçemlerin eline sağlık.Ben beğendim.Hata canlı canlı görsem dahada beğenicemi düşünüyorum.

Volan benim arabyla alakası yo bunun.Hem Bülentin araba kaput kaplam bendeki kadar çift renkmiş gibide görünmicek.Çünkü onun arabasın rengi biraz daha koyu.Hatta benim arabadan daha güzel diye duracağını düşünüyorum. :)

teşekkür ederim Murat bende yakışacagını düşünüyorum benim araca lakin Volkana izah etmem (görmediği için) zor göründü ve bişe demedim :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alakası olmadığını biliyorum zaten,karbonun nasıl bişey olduğunuda biliyorum,hatta karbon kaput getirtmek için çırpınmıştım bir ara ama nasip olmadı malesef...neyse konumuz o değil,sonuçta karbonda bir renktir,ben o yüzden söylemiştim,yoksa yakışıp yakışmadığını tahmin edebiliyorum arabayı görmesemde  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Artık bu haliyle hiç satamaz arabasını :)

Hem niye takılmıyor buralara?

arabaya bakılırsa renkli bi kişilik biz sıkarız onu herkes tek renk arabaya biniyor ne banal :D :D :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Canlı daha güzeldir kesin ama bence kaliperler komple turuncu veya turuncu mazda yazılı olmalıydı.Birde far kaşı gerektiriyor araba bu şekilde daha agresif dururdu yani alt ekleme ile bütünlük sağlardı.İrfanın dediği gibi ayrıca daha farklı marşpiyel gerek çünkü ön tampon abartı ekleme ile üzerindeki marşpiyel sade ve uyumsuz kalıyor.Birde jantlar ufak kalmış.

tamamen katılıyorum.. bi de turuncunun rengi çok hoşmuş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...