Jump to content

W4Lr0n

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

12

• Dündar

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İrfan'ım bu kaput kanımca sedan ;)

abi sedan fotosu var ama acıklamada ( 03-07 MAZDA3 HB or Sedan. OEM CARBON FIBER HOOD . ) yazıo.. getirebilir miyiz bu büyüklükte bi parcayı onu örensn süper olur abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel olmuş abi hayırlı olsun.. Allah nazardan saklasın.. dedigin gibi eksikler bir anda yapılmıyor ama bencede ilk yapacağın şey jant ve lastik olsun.. siz yine iyi hiç değilse yapacagınız şeyleri bulma imkanına sahipsiniz ben burda dogru dürüst bi paspas bile bulamıyorum.. inşallah ayağım oralara düşerse bende başlarım bu işlere

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sedan fotosu var ama acıklamada ( 03-07 MAZDA3 HB or Sedan. OEM CARBON FIBER HOOD . ) yazıo.. getirebilir miyiz bu büyüklükte bi parcayı onu örensn süper olur abi :)

Tamam İrfan arkadaşa linkini atayım bir baksın ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw okan madem yapican bi renk menk.. allahaskina gidip de komple beyaz yapma ne bileyim muhakkak karbon kaput ve panjur al mesela.. ne oyle bembeyaz yahu! bi de kirmizi stoplarin vardi senin iyyy

haaayırrrrrrrrrrrr :eek:  ne karbonu ya.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah Allah ya, el birliği ile Okan'ın kafasına girip de egzozları bana söktürtmesine sebep olanlar kimmmmmmm :D

yok karbon kaput falan.. ne o öle.. boyanmayıp da kalmış parça gibi duruyor.. zaten Okan da düşünmüyo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vala kimlerse onlar cıksınlar dısarı, ben aralarında yokum ekmek Kuran carpsınki :D :D

haa bide boyanmamıs kaput metal rengi olur bikere tammı ;D yapcaz abimle beraber karbon kaputu, kimse karsı koyamicak :D Okan Abi düsünüyo karbon kaput mevzuunuda mesele senin onun yerine düsünmemen :eek: çok felsefik bi cümle oldu bu yaf :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi sor bakalım kendisine buradan karbon kaput istiyomuymuşşşşş...

hem metal rengi görünse de görünmese de çok itici duruyorrrrrrrr :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Merhaba arkadaşlar.. Benim zuzunun boyanmış halii buu :)  ama ben 20 dk da eski haline çevirebiliyorum tek farkımız bu olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi sor bakalım kendisine buradan karbon kaput istiyomuymuşşşşş...

hem metal rengi görünse de görünmese de çok itici duruyorrrrrrrr :D

tamam yarın gelsin sorcam :D

Merhaba arkadaşlar.. Benim zuzunun boyanmış halii buu :)  ama ben 20 dk da eski haline çevirebiliyorum tek farkımız bu olsa gerek :)

onu nasıl yapıyon abi kaplama mı kaput yoksa 2. bi kaput mu var abi daa dorusu ilk kaputun duruyoda sonradan bide siyah kaput mu aldın??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

onu nasıl yapıyon abi kaplama mı kaput yoksa 2. bi kaput mu var abi daa dorusu ilk kaputun duruyoda sonradan bide siyah kaput mu aldın??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geldi bile hatta komple renk değişimi konusunda sana cevabını bile verdi :D

vay be almısız aazımızın payını haberimiz yok demek :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...