Jump to content

W4Lr0n

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

10

• MuRDoC_111

12

• Dündar

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arabanin sagi solu herseyi toparlandi hepsi dahil 1 hafta surdu abi. Eaamm boya icin fiyat olayini da tayfunla konussan daha iyi olur cunku her turlu boya farkli bildigin uzere. Misal benimki ziralit :)

Sen karıştırdın herhal  >:( ziralit olan benimki seninki lambu boyası ;) he he

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar Abi valla benim arabanın sol taraf ön çamurluk, 2 kapı, arka çamurluk komple değişicek, iki tampon da boyanıcak, en azından servisin söylediği bu, 2000 YTL civarı tutar dediler, tabi kaskodan olacak.

Çok ciddi şekilde düşünüyorum arabayı komple beyaza çevirmeyi ama işte ruhsat işlemleriyle nasıl uğraşçam bilmiyorum, tanıdık muameleci de yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw ben ziralit miralıt anlamıyorum ne olduğunu, düz beyaz renk istiyom işte, artık sulu boya mı olur, yağlı boya mı bilemem... :D

Sana helalinden ziralit sedef bir inci beyazı offff off

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dündar Abi senin canavarın beyazı bu ziralit dediğin şeyden mi? Ne farkı var bunun?

GÜndüz bile güneş vuran bölümler fosfor gibi parlıyor gece hele xenon değdimi boyaya araç başka oluyor, hele mazda3 lerdeki kaslı hatlara dahada çok yakışır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw okan madem yapican bi renk menk.. allahaskina gidip de komple beyaz yapma ne bileyim muhakkak karbon kaput ve panjur al mesela.. ne oyle bembeyaz yahu! bi de kirmizi stoplarin vardi senin iyyy

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koçum eskide kaldın sen, stoplar siyah artıkın :D Ayrıca karbon olayına karşıyım tamamen. Çizgi attırayım dedim ama ona da yüksek makamdan tepki geldi. Gerçi kendisi bu renk değiştirme işine de karşı ama... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...