Jump to content

1. Nesil Mazda 3 HB Spoiler

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba;

Yurtdışı siparişlerimize spoiler ile devam ediyoruz. :) Geçen hafta bana ulaşan spoiler'i boyattık, parlattık, montajladık bitti. Artık aracım daha spor bir görünüme sahip oldu ;)

Bi de yan marşpiyelleri ayarlayabilirsem daha güzel olacak inşallah...

2k2h8l3pcgxopmx6g.jpg

Spoiler geldiğinde bu şekildeydi...

4x4z599exm7y8s46g.jpg

dw1hhlf3so61i966g.jpg,,

rzeybsdaisgi4ot6g.jpg

pdwxdns9z626y3d6g.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hb otomobillerde kesinlikle olması gereken aksesuarların başında geliyor bence. Çok şık, çok güzel olmuş Serdar. Güle güle, kazasız belasız kullanman dileği ile. :nazar: :nazar:  :nazar:  :nazar: :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim @İlhan Daha önceki aracım sedan olduğu için HB araçlara imrenerek bakıyordum, yıllardır biriken hevesimi bu arabadan çıkarıcam gibi... ;D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, spade35 :

Teşekkür ederim @İlhan Daha önceki aracım sedan olduğu için HB araçlara imrenerek bakıyordum, yıllardır biriken hevesimi bu arabadan çıkarıcam gibi... ;D

Sedan otomobil kullanıcısı olmama rağmen, Hb otomobiller daha çok hoşuma gitmekte. Sahibi olduğum 2.nesil Mazda 3'ün Hb kasası bana göre çok daha şık. Ama evli olup, birde çoluk çocuk olunca bagaj ihtiyacı kaçınılmaz oluyor. Haliyle bu saatten sonra ya sedan, ya crossover bakabiliyoruz.

Spoiler hb otomobillerin arkasını kesinlikle çok topluyor. Ve görünümü inanılmaz değiştiriyor. 3.Nesil Hb Mazda 3'lerin arkasını hiç beğenmiyorum. Beğenmeme sebebim yanlış anlaşılmasın, çirkin dediğimden değil. Aracın arkası asla çirkin değil. Ama inanılmaz derecede CX-5 modeline benziyor. Bu durumu kurtaracak tek şey, çok şık, çok güzel bir spoiler. Yeni nesil hb Mazda 3 için güzel bir Mps spoiler inanılmaz bir hava katar araca.

Bu arada arka Batman logonun tabanı tam olarak oturdumu aracın kaportasına ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir noktaya parmak bastın :D  

Bagaj kapağı dışa bombe olduğu için üstteki uçları tam oturmadı ama genel itibariyle sağlam duruyor. Ben üstünde gelen bant ile yapıştırdım şimdilik sorun yok. Eğer sökülürse kullandığım başka daha güçlü bir çift taraflı bant ile yapıştırıcam onun sökülmesine imkan yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, spade35 :

Çok güzel bir noktaya parmak bastın :D  

Bagaj kapağı dışa bombe olduğu için üstteki uçları tam oturmadı ama genel itibariyle sağlam duruyor. Ben üstünde gelen bant ile yapıştırdım şimdilik sorun yok. Eğer sökülürse kullandığım başka daha güçlü bir çift taraflı bant ile yapıştırıcam onun sökülmesine imkan yok :)

Çünkü tecrübeyle sabittir. :)

Aynı logodan alıp montajını yapmamıştım. Çünkü bagajda ki bombeyi, logoya vermemişlerdi. :fiuw:

Sipariş verdikten sonra seninle aramızda bu diyalog geçmemişmiydi zaten ? Bir başka arkadaşla da olabilir, binlerce konuyu okuyup yazınca karıştırabiliyorum arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, spade35 :

Hayir daha once konusmadik bunu ilk defa sen soruyorsun :)

O zaman senin gibi y.dışından batman logo sipariş verdiğini söyleyen bir arkadaşımız daha vardı. Ona demiştim inşallah tabanı, aracın yüzeyine oturur diye.

Çünkü ebay/aliexpress'te satılan bu logoların %99'u herhalde tabanı dümdüz olup, aracın tabanına oturmuyordur. Benim logo bagajımda ki organizerde dolaşıyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkur ederim. Spoiler i amazon.com'dan aldim fiyati linkte yaziyor. 100 TL boya-pasta ya verdim.8 TL yapistirici aldim 10 TL de elektrikciye verdim.

Mazda3 Mazda 3 Hatchback Spoiler 04-09 https://www.amazon.com/dp/B009FO0BS8/ref=cm_sw_r_other_awd_nY5RwbCWG7BCT

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben kargoya 10 Dolar gibi bir rakam ödemiştim ama kampanya gibi birşey vardı, şimdi bakıyorum kargosu ile birlikte 299,41 TL'ye geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
22 dakika önce, spade35 :

Hazır satan olarak bilmiyorum ama kendi aracım için yan marşpiyel ve ön tampon eki ararken bu sayfayı bulmuştum. Güzel şeyler yapıyorlar.

Yan marspiyel ve tampon eki yapiyormu burasi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, spade35 :

Evet komple body kit yaptigi araclar bile var

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mazda 3 icin soyluyorsun degilmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayir genel olarak diyorum. Ben kendi aracim icin sormustum buraya gelmeniz lazim dedi. Ama ben Izmirde oldugum icin gidemedim. Gidilip gorusulurse Mazda 3 icin de yapacaklarini dusunuyorum...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende gorustum dun ayni sekilde banada araci buraya getirmeniz gerekiyor. Araci getirirseniz istediginiz seyi yapariz dediler ama bende uzakta oldugum icin goturemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada bir fibercide yan marşpiyer buldum ve aldım.şu anda arcıomın ustunde.bildiğim kadarıyla kalıbıda mevcut.fibercinin kendi mazda 3 ü olduğundan yapmış.spoilere cok para istedi.kalıbı olmadığını cıkarması gerektiğini soyledi.bende spoilerden vazgectim.hatırlayamıyorum ama marspiyelleri 200-250 tl gibi bir rakama aldım.su anda spoiler arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...