Jump to content

Jant İçin Bir Fikir Lütfen

Guest blue_dream
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Verdik ya öneri daha önce.Tuncay tam hatırlamıyor şimdi.Hani siyah/mavi/krom kombinasyonu olan öneri.Benim beyaz guzum olsa böyle yapardım.Ama yinede zevkler Tuncayın beğenisine kalmış.Ama ben olsam corolla gibi abartı yapmam.Sade ama şık kaliteli olmalı.Beyazın asaleti,saflığı temizliği var.Bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla herkes bilir ben çok kollu sevmem aıkçası.. benim favori 5 kollu mak'lardır.. bu ikisi arasında karar verilecekse 323 için 1. derim ben..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest blue_dream

kardeşims agolasın baktım oraya ama benim düşüğndügüm biraz daha siyah olması 2inci seçenekteki jantı bizim turuncu toyotaya takmıştık krom olmadıgı için göstermemişti renkten dolayı ama beyazda güzel durucak gibime geliyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beyaz araç için krom yanak siyah iç renkli jantları tavsiye ederim, kendi aracımdada bu uygulama mevcut.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında benim sedana daha çok yakıştı ama foto çekemedim :D jantın içi siyah oldukça güzel gösteriyo :) Senin aracada güzel olur zannımca.Beğenmeyebilirsin belki abi zevk meselesi :)

mazdakoseirr2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beyaz araç için krom yanak siyah iç renkli jantları tavsiye ederim, kendi aracımdada bu uygulama mevcut.

Provo Dündar,aynısını ben önerdim. ;) Beyaza bu gider.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...