Jump to content

Mazda 3 Dizel Motor Seçeneğine Kavuşuyor

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu sınıfta liderlik artık 136 hp lik opel astra 1.6 dizel otomatik de... Testlerde Golf ve Pöjo 308 i geride bırakıyor... Mazda3 de  testlere katılacak seneye inş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, emregc :

Bu sınıfta liderlik artık 136 hp lik opel astra 1.6 otomatik de... Testlerde Golf ve Pöjo 308 i geride bırakıyor... Mazda3 de  testlere katılacak seneye inş..

Opel aynı motor ve tam otomatik şanzımanı İnsignia modelindede kullanıyor.

Bu arada Renault 1.6 Dizel+EDC=160 Hp motor seçeneğini Talisman'da kullanıyor. Sanırım ardından Kadjar, Megane diye devam edecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bir saat önce, goodpasture :

nisanda gelecek diyorlar ama bekliyoruz..olmazsa bu ay c180 alacağım bakalım..

12 mart diyorum ve susuyorum :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, fotifoti :

12 mart diyorum ve susuyorum :) 

abi ciddiysen pazartesi arayıp bir tane ayırtalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, goodpasture :

abi ciddiysen pazartesi arayıp bir tane ayırtalım :)

valla bir 12 duydum ama ben işitme engelliyim biliyorsun :) 12 martta olabilir, nisan da :P pazartesi sorayım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, fotifoti :

valla bir 12 duydum ama ben işitme engelliyim biliyorsun :) 12 martta olabilir, nisan da :P pazartesi sorayım 

estağfurullah abi :) c180 çok meşgul ediyor kafamı..arabamdan da vazgeçmek istemiyorum ama nisana sarkarsa vazgeçme ihtimali olabilir. :)

saol abi.pazartesi ben de bir arayıvereyim serkan bey'i.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.02.2016 at 20:17, Mazda41 :

Cok iyi bir motor yakitida iyi ama gucsuz arkadas accent bile 136 beygir o sportif lasaya yakismiyor o kadar dusuk guc

aynen katılıyıyorum artık 1.6 lt den 160 hp üretilirken böyle spor bir kasaya çok az 105 hp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen katılıyıyorum artık 1.6 lt den 160 hp üretilirken böyle spor bir kasaya çok az 105 hp

Mazda beygirlere kıyamıyor galiba [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda beygirlere kıyamıyor galiba [emoji4]

Motor ömrü açısından mı , sorunsuzluk mu nedir sıkıntı gerçekten mesele beygir olunca cimriler :) drag yarışına girmeyeceksek gerek yok bence ama hala bir beygir delisi kitle mevcut. Mazda'nın beygirler besili ama iyi kaçıyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

105 beygirlik motor herhalde 36316f6s4y88km899 milyon km gidecek sekilde tasarlandıgı için 105 beygirdir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor ömrü açısından mı , sorunsuzluk mu nedir sıkıntı gerçekten mesele beygir olunca cimriler [emoji4] drag yarışına girmeyeceksek gerek yok bence ama hala bir beygir delisi kitle mevcut. Mazda'nın beygirler besili ama iyi kaçıyorlar

Valla benim ne kırmızı ışıkta önce kalkma ne de milletle yolda atışma derdim olmadığı için 105 tane beygir yetiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi gidiyor ya . Basmaya korkuyorum ben. Yaşlılık ve radar etkeni var bir de artık yollar bozulmaya başladı, sürpriz göçüklerle karşılaşabiliyoruz . Tehlikeli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, goodpasture :

nisanda gelecek diyorlar ama bekliyoruz..olmazsa bu ay c180 alacağım bakalım..

D sınıfı bir araca binmek varken C sınıfına binmek bana gereksiz geliyor. Ben de önceleri avensis multidrive s lere takmıştım kafayı, bu aralar da a4 b8 kasa 1.8 tfsi multitronic lere taktım kafayı. :) Tabiki benim için en yakın araba değiştirme süresi 1 sene. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygun bir fiyatla gelirse ciddi ciddi japon grubu sevenleri cekerek on plana cikabilecek bir arac. Japon ureticilerde c sinifina adamakilli dizel otomatik getiren ilk olacak cunku :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

astra sedan dizel otomatik, bagaj hacmi ve yakt tüketimi açısından mazda 3 sedan skyactive ile çok benzer, üstelik full paket ve fiyatı 96000 tl. mazda 3 sedan ise full paket 90000 tl...

ayrıca astra sedan benzinli otomatik fiyatı da kampanyalı 73000 tl, onun üzerine 5000 tl de opsiyon bile eklesen 80000 bin mx olur düz hesap, ama bizim mazda 3 benzinli otomatik power 85000 üstüne bide sense paket 90000 oluyor...

elbette tasarım konfor farklılıkları mevcut ama arada 10000 tl de fark bence saçma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, mucar :

astra sedan dizel otomatik, bagaj hacmi ve yakt tüketimi açısından mazda 3 sedan skyactive ile çok benzer, üstelik full paket ve fiyatı 96000 tl. mazda 3 sedan ise full paket 90000 tl...

ayrıca astra sedan benzinli otomatik fiyatı da kampanyalı 73000 tl, onun üzerine 5000 tl de opsiyon bile eklesen 80000 bin mx olur düz hesap, ama bizim mazda 3 benzinli otomatik power 85000 üstüne bide sense paket 90000 oluyor...

elbette tasarım konfor farklılıkları mevcut ama arada 10000 tl de fark bence saçma

Flexride şasi opsiyonu varsa hiç de saçma değil. Aktif süspansiyon sistemi olan Flexride her türlü iyidir. 

O paralara sıfır c almaktansa 2015 D sınıfı çok temiz km si az bir araç bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...