Jump to content

Mazda 2 Orijinal Sport Jant

Arda Akyüz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

2009 modeline kadar olan Sport modellerde kullanılan 16'' fabrika çıkışı 5 kollu jantlardan arıyorum.

Bu jantlar gümüş yada carbon iki renk olarak geliyordu. Benim için renk fark etmez.

Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler..

5991.jpg.cd409d9ae3bd2e841fe6228743ee4de5988.jpg.3c107fa8fef21e48f72943b50952701

Saygılarımla,

Arda Akyüz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk jantın fiyatı 363 Lira diğeri 385 lira.

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda2/2007-06/jantlar-ve-suspansiyon/9965U26050CN/

Sayfanın en altında ki 2 jant sizin istediğiniz model. Servis indirim kampanyasını bekleyebilirsiniz. %20-30 arası bir indirimle satın alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, İlhan :

İlk jantın fiyatı 363 Lira diğeri 385 lira.

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda2/2007-06/jantlar-ve-suspansiyon/9965U26050CN/

Sayfanın en altında ki 2 jant sizin istediğiniz model. Servis indirim kampanyasını bekleyebilirsiniz. %20-30 arası bir indirimle satın alabilirsiniz.

Merhaba İlhan Bey,

Evet servise sormuştum bende daha önce bu jantlar artık üretilmiyor ve stoklarında da olmadığı için sipariş ile üretiyorlarmış.

Üretim süreci 1,5 ay kadar sürüyormuş. 2 hafta kadar da Japonya'dan gelişi toplamda takribi 2 ay kadar sürüyor.

Maliyet olarak da ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama liste fiyatları üzerinden Mazda %20 iskonto yapıyormuş bayiye bizde en fazla size %10-12 yapabiliriz dediler.

Bende bu sebeplerden çıkma bulabilirim belki satmak isteyen birilerinden dedim :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Arda Akyüz :

Merhaba İlhan Bey,

Evet servise sormuştum bende daha önce bu jantlar artık üretilmiyor ve stoklarında da olmadığı için sipariş ile üretiyorlarmış.

Üretim süreci 1,5 ay kadar sürüyormuş. 2 hafta kadar da Japonya'dan gelişi toplamda takribi 2 ay kadar sürüyor.

Maliyet olarak da ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama liste fiyatları üzerinden Mazda %20 iskonto yapıyormuş bayiye bizde en fazla size %10-12 yapabiliriz dediler.

Bende bu sebeplerden çıkma bulabilirim belki satmak isteyen birilerinden dedim :))

Forumda aktif Mazda 2 kullanıcısı bulmak çok zorki..Aradığın jantı 2.el olarak bu şekilde bulabilmen çok zor ihtimal.

Bende belirli aralıklarda bir takım aksesuarlar getirmiştim. Süreç olarak 15-20 gün sürmüştü gelmesi.

Yukarıda @spade35 arkadaşımızın verdiği linklerdeki butiğin sahibide İzmir Mazda Yeni otomotiv (Yetkili Bayi/servis)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, spade35 :

Soracağım.. Çok teşekkürler.. :)

16 dakika önce, İlhan :

Forumda aktif Mazda 2 kullanıcısı bulmak çok zorki..Aradığın jantı 2.el olarak bu şekilde bulabilmen çok zor ihtimal.

Bende belirli aralıklarda bir takım aksesuarlar getirmiştim. Süreç olarak 15-20 gün sürmüştü gelmesi.

Yukarıda @spade35 arkadaşımızın verdiği linklerdeki butiğin sahibide İzmir Mazda Yeni otomotiv (Yetkili Bayi/servis)

Evet maalesef bulmak biraz zor ama bir ihtimal çıkar belki.

İzmir'deki yetkili servis ise onlarda da stokta yoktur muhtemelen ve siparişle getiriyorlardır oda yine takribi üretim ve postalama sürecinden geçeceği için 2-2,5 ay kadar sürer muhtemelen.

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...