Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Anahtar Kopyalama

alpertunga333
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2. El aynı özellikte başka bir anahtar alarak. Ama immobilizer ı araca tanıtmak için her türlü servise gitmeniz gerekir. 

Anahtar ve başka bir immobilizer varsa 2. El anahtarın uzaktan kumandasını ve anahtatcıda ucunu yaptırarak kullanabilir. İmmobilizer chipini de uzaktan kumandaya ekleyio kullanabilirsiniz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2. El aynı özellikte başka bir anahtar alarak. Ama immobilizer ı araca tanıtmak için her türlü servise gitmeniz gerekir. 

Anahtar ve başka bir immobilizer varsa 2. El anahtarın uzaktan kumandasını ve anahtatcıda ucunu yaptırarak kullanabilir. İmmobilizer chipini de uzaktan kumandaya ekleyio kullanabilirsiniz 

Tsk ederim oncelikle

Benim Yedek anahtarim yok hertürlü servise gidicem yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, alpertunga333 :

Tsk ederim oncelikle

Benim Yedek anahtarim yok hertürlü servise gidicem yani

ilk önce bir oto anahtarcısına git danış

sende anladığım kadarıyla tek anahtar mı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@alpertunga333 izmir de vardır iyi anahtarcılar onlara git sustalı anahtar 60 tl 100 tl chip toplam yakıtı falan dersek 200 tl ye mal olur

Tşk ederim internetten araştırdım, kumandalı ve sustalı izmirde 200 tl ye yapıyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

günaydın arkadaşlar herkese mutlu hafta sonları  benim aracımın yedek anahtarrı arabayı sorunsuz çaliştırıyor ancak kapıları açmıyo pili vs herşeyi değiştrrtim sinyal gönderimi ve frekans ta da sıkıntı yokmuş.. anhtarcının ddğinine göre aracı unutmuş çözümü varmı...... teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşşekürler peki işe ysrıyomu yada daha önce yapan varmıydı you tube de araştırdım olmadı yada yapamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mutlu Tekir :

Araca tanıtmanız lazım bunu da paylaşmıştım. Google da aratın uzaktan kumanda anahtar modülü programlama

http://mutlutekir.blogspot.com.tr/2015/11/araba-anahtar-uzaktan-kumanda-modulu.html

yukarıdaki linkte mutlu arkadaşımız anlatmış. Toyota ile Mazda'nın uygulamaları birbirine yakındır diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anahtarın araca tanıtılma prosedürü aynı diye biliyorum. Ama hiç denemedim. Olmadı diye pes etmeyin, 3-4 kez deneyin. Çünkü en ufak hata programlama moduna girilmesini engelliyor. 

Eğer yapamazsanız bir mazda servisine gitmeniz gerekir, mazda yazılımı ile kolayca eklenir, fakat para alabilirler.

http://www.duanestorey.com/tips/how-to-reprogram-keys-and-fobs-on-a-mazda-3/

Burada da bahsedilmiş işlem sırası. Buradaki de denenebilir. İsterseniz Türkçe'ye çeviririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...