Jump to content

Mazda CX-3 Gösterge Paneli

jackjoker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

Şimdiye kadar fark edilmemiş olmasını anlayamadım ama Mazda Türkiyenin bayilere yolladıkları ve tanıtımlarda kullandıkları test araçlarının gösterge paneli kırmızı. ( devir göstergesi çevresi ) 

Ancak son kullanıcı olarak satın alınan araçların beyaz.

Bunun daha önce donanımsal paket farkı olduğunu dünüyordum ama yurt dışı araçlar da dahil olmak üzere gösterge panelleri kırmızı iken bizim araçlarımız neden beyaz ışık?

Bu iade sebebidir farkında değiller mi?

Gösterilen ile sunulan aynı donanım olmasına rağmen farklı.

broşürlerde satın alınan ürünlerde minör farklılıklar olabilir demelerine rağmen konsol ışıklandırmasında ki fark ciddi bir fark dır. 

bir çok kişi için alım kriteridir.

örneğin ben test aracında kırmızı ışıklandırma görüp satın aldığım üründe de aynı görselliği beklerim.

farklı donanım paketi ile almıyoruz sonuçta. 

Mazda Türkiye ile bu konuyu görüşeceğim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu testteki de beyaz. Bir abimiz kırmızı araçlarda gösterge kırmızı dedi, esotaya gittim şansa bütün cx3'ler satılmış :D sadece beyaz bir tane vardı o da beyaz gösterge tabi @jackjoker . Bu kırmızı gösterge nedir niye beyaz olmuştur gizemini koruyor :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, fotifoti :

bu testteki de beyaz. Bir abimiz kırmızı araçlarda gösterge kırmızı dedi, esotaya gittim şansa bütün cx3'ler satılmış :D sadece beyaz bir tane vardı o da beyaz gösterge tabi @jackjoker . Bu kırmızı gösterge nedir niye beyaz olmuştur gizemini koruyor :D 

Yok hocam bu da kırmızı. ilk video da paylaştığım gece test edilen cx 3 ile bu aynı. otopark sitesinin test ettikleri araç bu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Merhaba, gösterge panelinde bulunan  benim ortalama hız olarak düşündüğüm ibare nedir. Nasıl sıfırlanır bilen var mı.

IMG_0238.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, mehmetkoray :

Merhaba, gösterge panelinde bulunan  benim ortalama hız olarak düşündüğüm ibare nedir. Nasıl sıfırlanır bilen var mı.

IMG_0238.JPG

info tuşunun ortasına (hafif çıkıntılı olan yeri) bir süre basılı tutun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3/1/2016 at 14:06, jackjoker :

Bu iade sebebidir farkında değiller mi?

Sadece bunun için iade derseniz eğer, size "Mazda Motor Europe, devam etmekte olan ürün geliştirme süreci nedeniyle, teknik özelliklerde ve donanımda (haber vermeksizin) değişiklik yapma hakkını saklı tutar." ifadesini hatırlatırlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...