Jump to content

3.Nesil Mazda3 Mzd Ekran Dondu

Ultrass34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabayi calistirdiktan sonra radyo acildi muzik calmaya basladiktan sonra ekrani degistirmek baska kanala gecmek istedim ekran dondu hicbir sekilde calismadi daha sonra arabayi stop ettim ekran kapanmadi tekrar actim arabayi yine ekranda hareket yok sonra tekrar kapattim arabayi ekran bu sefer kapandi biraz bekledikten sonra arabayi calistirdim ekran hicbir sekilde acilmadi siyah ekran var ses yok sanirim sistem coktu yarin arabayi servise goturucem ama servise gitmeden yapilabilecek bisey varmidir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam CMU'yu resetlemen gerek herhangi bir tweak yada müdahalede bulunmadıysan akü kutup başlarını söküp 10 dk bekle sonra yeniden bağla bir dene şansını.Eğer bir müdahalen sonucu bu durum yaşandıysa onun için araştırırım.Olmadı servise gidebilirsin.Sorun cmu daysa değiştiriyorlar.Elinde cmu olan servis olacağını zannetmiyorum araştırırsın en kötü 15-20 gün beklersin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynisi bana da olmustu uzun sure once. Ben de bir kac defa araci stop edip calistirdim ama duzelmedi. Araci kendi haline biraktim ve ertesi gun aku baslarini sokmek icin tekrar aracin yanina gittigimde sorun ortadan kalkmisti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzer durumlar olmuştu. Kendiliğinden düzelme olasılığı yüksek. Aracı yeniden çalıştırdığınızda muhtemelen düzelecektir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar araci bir kackere start stop etmeme ragmen duzelmemisti sonra arkadasin dedigi gibi araci kendi haline biraktim 2 saat sonra calistirdiktan sonra kendi kendine duzeldi bu arada vers 33 setviste guncelleme yapiliyormu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Ultrass34 :

Arkadaslar araci bir kackere start stop etmeme ragmen duzelmemisti sonra arkadasin dedigi gibi araci kendi haline biraktim 2 saat sonra calistirdiktan sonra kendi kendine duzeldi bu arada vers 33 setviste guncelleme yapiliyormu 

Servislerde güncelleme yapıyorlar. Hatta bazı arkadaşların söz edilen bu güncellemeleri yaptırarak , bu  ve benzeri şikayetlerinin son bulduğundan bahsettiklerini hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...