Jump to content

Mazda CX-3 Bakım Aralıkları ve Maliyetleri

mazdago
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...
14 dakika önce, Jigsaw79 :

Arabanın 6 ay bakımı geldi ama daha 6binde.10bini beklesem garantide bir sıkıntı olur mu? 

Mesajınızı "Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları" başlığından buraya taşıdım. Buradan devam ederek konuşmamız daha doğru mantıklı.

Konumuza dönersek..Bu durum forumda çok konuşuldu, paylaşıldı.

Mazda yetkili servisleri artık 6 ay konusunda çok ısrarcı değiller. Bu biraz sizin servisinizle olan ilişkinize diyaloğunuza bağlı. 

Muğla'daysanız Mazda Gören otomotive götürüyorsunuz sanırım aracınızı. Gören otomotiv'den Okan foruma üye. Kendisine telefonla da yada buradan da ulaşabilirsiniz. Hatta kendisini etiketleyelim konuyu görüp, en doğru yanıtı verir kendisi. @okkko

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, İlhan :

Mesajınızı "Mazda CX-3 Kullanıcı Yorumları" başlığından buraya taşıdım. Buradan devam ederek konuşmamız daha doğru mantıklı.

Konumuza dönersek..Bu durum forumda çok konuşuldu, paylaşıldı.

Mazda yetkili servisleri artık 6 ay konusunda çok ısrarcı değiller. Bu biraz sizin servisinizle olan ilişkinize diyaloğunuza bağlı. 

Muğla'daysanız Mazda Gören otomotive götürüyorsunuz sanırım aracınızı. Gören otomotiv'den Okan foruma üye. Kendisine telefonla da yada buradan da ulaşabilirsiniz. Hatta kendisini etiketleyelim konuyu görüp, en doğru yanıtı verir kendisi. @okkko

kendisi orjinal yağ koyuyor 1lt indi yakıt tüketimi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.08.2016 at 15:32, mazdago :

merhabalar aracımın bakımını trabzon mazda servisinde 1 ay önce yaptırdım ama sistemde yapılmamış gözüküyor eve de bakım yaptırın diye mektup göndermiş sayın mazda _? bu konu hakkında fikri olan var mı _?

Neden 6 Lt yağ koymuşlar açıkladılar mı ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabanın bakımını 10 binde yaptırdım. my mazda dan da öyle gözüküyor. bişey olur mu olmaz mı kısmına aracımın yakıt filtresi arızası ile bir kaç kez kozyatağı damlaya gittiğimde en son ki randevuda bizzat mazdanın türkiye disbritörü de geldi yüzyüze konuştuk burda açtığım konuyu kendisine de sordum bana bizzat dediği '' ne zaman 10.000 km dolarsa o zaman getir 6 ay 8 ay 1 sene önemli değil km dolunca yaptırırsın garantiye birşey olmaz ''  ilhan abinin dediği gibi 6 ay olayında bi inat görmedim.şuan aracım 13 binde my mazda ya göre aralıkda bakım yaptırmam lazım ama ben 20 000 km yi ancak seneye yazın görürüm bakımıda o zaman yaptırırım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
3 dakika önce, mehmetkoray :

TRABZON ADN otomotivde %20 indirim kampanyası ile 447,00 TL ye 20.000 bakımı yaptırdım.

Sanırım polen filtrenizde değişti. Yoksa 350-360'lı rakamları yakalardınız bu kampanyada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Sanırım polen filtrenizde değişti. Yoksa 350-360'lı rakamları yakalardınız bu kampanyada.

sanırım değişmedi faturaya bakıp buraya tekrar yazıcam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, mehmetkoray :

sanırım değişmedi faturaya bakıp buraya tekrar yazıcam

Normalde 20 bin ve katlarında değişiyor. Belki kontrol edildi gerekli görülmedi değişimi.

Bu durumda motor yağı farkından ötürü olsa gerek. Mazda 3 ile fiyat farkı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.11.2016 at 15:22, İlhan :

Normalde 20 bin ve katlarında değişiyor. Belki kontrol edildi gerekli görülmedi değişimi.

Bu durumda motor yağı farkından ötürü olsa gerek. Mazda 3 ile fiyat farkı.

Dediğiniz gibi polen filitresi değişmiş o da 72 lira dediğiniz rakamlara tekabül ediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, mehmetkoray :

Dediğiniz gibi polen filitresi değişmiş o da 72 lira dediğiniz rakamlara tekabül ediyor.

Tecrübe ile sabittir. O0

Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, erturqo :

80f3d3b10cf445541f9d269c34d0d906.jpg

447tl ye yaptiran arkadaslar, benimkinde sorun nedir ?

işçilik fiyatı yapılan işlemler için gerçekten çok fazla.

aynı işlemler + şanzıman yağı değişimi + buji değişimi 130 TL (-) %30 indirim + KDV işçilik ödedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, erturqo :

447tl ye yaptiran arkadaslar, benimkinde sorun nedir ?

Motor yağı markası ve işçilik ücreti farkı vardır muhtemelen.

Diğer fazlalıklar fren balata temizleyicisi ve cam suyu. 2011 yılından bu güne yetkili servis müşterisiyim, daha faturamda böyle bir kalemle karşılaşmadım..Karşılaşıp kabul etmemde mümkün değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...